Skocz do zawartości
cavarr

Geforce 8800GT 256/512MB

Rekomendowane odpowiedzi

No ja DX9 a pliki podmienione na very high pod Xp AAx4 bo przy więcej nie widzę różnicy. Rozdziałka 1680*1050 musze frapsa zainstalować, żeby Ci powiedzieć ile klatek. Napewno nie miałem zwolnienia.

rzeczywiscie przy takiej rozdzialce trudno bedzie zobaczyc roznice miedzy AAx4 a AAx16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8600GT 1152x864 to max dla nniego w nowych grach,ja czekam na kolejna generacje kart :D 8 seria to juz jałowe pole,Crysis na max detalach 8800GT nie pociagna :? nnawet po super OC

max to jest wszystkie detale na very high i AA 16x w DX 10 w 1280x1024.Ile masz fps przy tych ustawieniach ?

Tak spytam - kiedy zamierzasz zagrać w Crysis, na gwiazdkę przyszłego roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sprowadzał już ktoś ze stanów 8800gt ? Jeśli tak to ile wszystko razem wyjdzie ? Bo wątpię, że w Polsce tak szybko stanieją...

stanieja, stanieja. Juz za chwile rv670 powinien dotrzec do sklepu (15 listopada) i zobaczycie ze ceny 8800 spadna i nagle o dziwo szybko sie pojawia na rynku. Teraz towar jest deficytowy ze wzgledu na wydajnosc i sugerowana cene (ktora byla tylko na papierku)

Radeona nie kupie ale chwala mu za to ze sie juz pojawi (mam taka nadzieje). Pomyslcie co by sie dziala jakby ten radeon wogle mial sie nie pojawic lub pojawilby sie dopiero przed samymi swietami.

Wylew mialbym juz kilka razy :mur: i palpitacje serca tez przez tego 8800GT. Narazie jestem twardy i wytrwale czekam i nie kupuje go za taka cene w jakiej jest obecnie oferowany (mimo ze kasa jest)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stanieja, stanieja. Juz za chwile rv670 powinien dotrzec do sklepu (15 listopada) i zobaczycie ze ceny 8800 spadna i nagle o dziwo szybko sie pojawia na rynku. Teraz towar jest deficytowy ze wzgledu na wydajnosc i sugerowana cene (ktora byla tylko na papierku)

Radeona nie kupie ale chwala mu za to ze sie juz pojawi (mam taka nadzieje). Pomyslcie co by sie dziala jakby ten radeon wogle mial sie nie pojawic lub pojawilby sie dopiero przed samymi swietami.

Wylew mialbym juz kilka razy :mur: i palpitacje serca tez przez tego 8800GT. Narazie jestem twardy i wytrwale czekam i nie kupuje go za taka cene w jakiej jest obecnie oferowany (mimo ze kasa jest)

Nowy ATI 20% wolniejszy a kosztowac ma 220$ vs 250$ 8800GT.

Czy ja wiem czy to oplacalne?:) jak cena do 200$ spadnie wtedy nvidia mosialaby zareagowac. IMHO jak sie fucktycznie okaze ze nowe ATI nie bedzie lepsze w cena/wydajnosc to wcale 8800gt po premierze takiego "cuda" nie musi taniec!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no staniec nie musi tylko jak na razie obecne ceny nijak maja sie do tych 250$ za 8800 GT. A jesli rv670 bedzie faktycznie kosztowac te. ok 200$ +marze i vaty to nie ma sily zeby 8800 GT nie staniala do ceny c.a. 850-900 PLN (a to juz jest w miare aktrakcyjne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest różnica między

zabijają mnie te pytania :angry:

stary ~ zobacz ile osób tutaj ma już tą kartę.. cztery? pięć? wogóle czytałeś coś z wcześniejszych stron czy tylko klikklik nowy post? nie przyszło Ci do głowy że jest coś takiego jak strona http://www.futuremark.com/ i masz tam zaje.iste filtrowanie wyników?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma sily zeby 8800 GT nie staniala do ceny c.a. 850-900 PLN

jak się dobrze zakręcisz u jakiegoś hurtownika dostaniesz ją już dziś w tej cenie ;)

imho w sklepach będą jeszcze długo kosić bo karty sprzedają się "na pniu". nie zdziwie się jeśli cena hurtowa pójdzie odrobinę do góry zanim osiągnie właściwy pułap - także kto wie czt z takim manifestem w opisie nie poczekasz do wiosny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel zamowil po premierze w emarket.pl karte gigabtye 8800GT za 765zl

potem mu napisali maila czy zgadza sie na zamiane na evga superclocked bez doplaty i dzis dostal ta karcioche. niezly deal :)

Edytowane przez radiergummi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic zastanawiam się, czy nie kupić Arctic Cooling Accelero S1 cena nie jest kosmiczna i podmienić standardowe chłodzenie :)

Wentylek 12x12 Akasa mi się marnuje, więc WHY NOT!!!

Accelero S1

Co dobre ArticCooling NV5 też pasuje na 8800GT, ale gorzej z chłodzeniem pamięci, a cena :) 19zł :) NV5

No i jeszcze zastanawiam się nad VMODEM :)

Xibi B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sobie grzecznie czekam , dostałem info że PALITy maja być w środe za ok 900zl a to juz do przeżycie i jeszcze z GTS 640MB zostanie kaski :D

A wiesz które to mają być Pality, już te z własnym chłodzeniem? Edytowane przez j32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to znaczy dojscie? jak za PRLu trzeba swoje odczekać/odstac w kolejce :)

To znaczy, że ACTION nie jest ogólnie dostępne dla zwyklego ludka z ulicy tylko trzeba posiadać regon.

To jest duża hurtownia nie ma tam sprzedaży detalicznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz które to mają być Pality, już te z własnym chłodzeniem?

Tego nie wiem , oby te z 3-fazowym zaislaniem :D

Sprawdzaj w NOWOŚCIACH, ale wcale się nie zdziwię jak już wszystko pooooszłooo. ;-)

Nie ma :mur: :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy, że ACTION nie jest ogólnie dostępne dla zwyklego ludka z ulicy tylko trzeba posiadać regon.

To jest duża hurtownia nie ma tam sprzedaży detalicznej.

to wiem, dlatego sa do [gluteus maximus]. rozeszlo sie tak szybko, ze w cenniku sie nie pokazalo. paranoja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz które to mają być Pality, już te z własnym chłodzeniem?

to sa raczej ze zwyklym chlodzeniem ja swojego jak kupywalem tez mial byc ze swoim wlasny jednak okazalo sie ze jest inaczej ale i tak go wzialem i ogolnie po przesiadce z 7900gs jestem zadowolony tylko ze jak odpalilem crysisa na full znaczy sie bez aa i filtrowania to widok 20 fps troche mna wstrzasnal ale nic sa inne gry tez tak wiec ok , przy tej poprostu bede musial zjechac z rodzialka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi