.:Fallen Angel:. Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Czy konieczne jest podlaczenie dodatkowego zasilania do karty 8800GT?? Jeżeli masz na płycie PCI-E w wersji niższej niż 2.0, jest konieczne... Edytowane 17 Listopada 2007 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starvin Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jeżeli masz na płycie PCI-E w wersji niższej niż 2.0, jest konieczne... czyli do plyty glownej DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL /Intel P35 nie musze miec dodatkowego zasilania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zamówiłem Gt za te 800zł :) Zobaczymy jak się z tego wywiążą 30 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 czyli do plyty glownej DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL /Intel P35 nie musze miec dodatkowego zasilania?blood iron ma jak 99% płyt na rynku na p35 pci-e 1.1a Będziesz musiał - tylko jaki to problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zamówiłem Gt za te 800zł :) Zobaczymy jak się z tego wywiążą 30 listopada.Skąd i jakie ? Mimo ceny tego asus 8800gt podanego wcześniej (poniżej 800zł) to jednak wolałbym gt innej firmy niż asus... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 a czemu wolalbys innej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) a czemu wolalbys innej firmy?Bo mysli, ze zamiast na 750 mhz podkreci na 720 ;)Ale kiedy ta plota powstawala, ludzie jeszcze nie ogarniali sprawy z wiatrakami... z tego co pamietam testowali na 25% i sie mega dziwili, ze po 30 min temp osiagaly 100* xD Edytowane 17 Listopada 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheenek Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 W koncu zamowilem 88GT MSI, referat nvidi o ktorym pisalem wczesniej byl wysylany z chin wiec odpuscilem. Teraz tylko zastanawiam sie nad chłodzeniem. Mysle o Thermalright HR-03 tyle ze jest drogi. Czy ktos juz przetestowal temperatury w stresie i przy kreceniu na tym chlodzeniu? Posiadacze innych coolerow tez moga sie podzielic ich wydajnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Mic...pelny,id,44034/ To maja plyta glowna.Nie wiem czy ma wejscie pci e w wersji 2.0.Czy ktos moze mnie oswiecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 nie mam szklanej kuli przy sobie, ale proponuje uzyc google i strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delur Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Czy moglby ktos polecic sklep w ktorym mozna kupic 8800gt 512 za normalna cene ? (950-1000zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 jest pelno takich sklepow, tylko zaden nie ma jej na stanie. to najwiekszy LoL z tego calego zamieszania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jakie sklepy glownie atakowaliscie w momencie zamawiania? http://www.bitshop.pl/product_info.php?products_id=4468 Co o takim powiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 a ja wciąż czekam na jakieś info o 8800GT+Accelero X1. gdyby udało wam się trafić na kogoś kto to zmontował to proszę o podlinkowanie w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jakie sklepy glownie atakowaliscie w momencie zamawiania? http://www.bitshop.pl/product_info.php?products_id=4468 Co o takim powiecie? zamowilem , ciekawe czy bedzie , mam zamowionego 3870 za 780 zl i 8800GT 880 zl , ciekawe co bedzie pierwsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 A wiadomo kiedy pojawią się karty z niereferencyjnym chłodzeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jakie sklepy glownie atakowaliscie w momencie zamawiania? http://www.bitshop.pl/product_info.php?products_id=4468 Co o takim powiecie? Gdy dopisywałem się do nich w kolejkę jakiś tydzień temu, to mieli już na liście ponad 60 osób:) A kart przychodziło im raz na tydzień 4-6 szt. czyli porażka ogólnie I pytanie: co z tym chłodzeniem? czy ktos moze sie pochwalic fotkami i wskaznikami temp w stresie na podkreconej 88GT po zmianie z ref na inne? Nie mówię tu o WC. Tylko o np wspomnianym przeze mnie (i nie tylko) Accelero i HR-03 lub innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja za pierwszym razem Bitshop i MSI. Przedwczoraj drugi raz Bit i Asus... Asus - cena jak cena, ale arest.pl bodajże na Labie (a może tu) pisał, że do końca listopada ma być większa dostawa Asus'ów i Gigabyte'ów... w cenie ~860zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Wlasnie przetestowalem swoja 8800GT.Na standardowych ustawieniach 670/1700/965 w 3dmarku 03 38297pkt,a w 3dmarku 06 12363 pkt. Komp to Quad 6600,MSi P35FRI,4x1 GB ocz 800Mhz,Tagan U15 530W.W eiva tuner musialem wymusic szybsze obroty wiatraczka na karcie bo na minimumk pojawialy sie artefakty. Bede musial koniecznie zmienic chlodzenie,tylko jeszcze nie wiem na jakie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Mic...pelny,id,44034/ To maja plyta glowna.Nie wiem czy ma wejscie pci e w wersji 2.0.Czy ktos moze mnie oswiecic?? Z tego co wiem to PCI-ex 2.0 mają dopiero płyty z chipsetem X38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raz33r Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Komp to Quad 6600,Tak z ciekawości przy jakiej Hz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Wlasnie przetestowalem swoja 8800GT.Na standardowych ustawieniach 670/1700/965 w 3dmarku 03 38297pkt,a w 3dmarku 06 12363 pkt. Komp to Quad 6600,MSi P35FRI,4x1 GB ocz 800Mhz,Tagan U15 530W.W eiva tuner musialem wymusic szybsze obroty wiatraczka na karcie bo na minimumk pojawialy sie artefakty. Bede musial koniecznie zmienic chlodzenie,tylko jeszcze nie wiem na jakie :? lol Skoro nie kręcona krzaczy podczas króciutkiego testu syntetycznego, to co dopiero po kilku godz grania w wymagające gry :blink: Imo coś jest nie tak,grafa powinna być tak ustawiona,aby na domyślnych ustawieniach nic sie nie krzaczyło. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 lol Skoro nie kręcona krzaczy podczas króciutkiego testu syntetycznego, to co dopiero po kilku godz grania w wymagające gry :blink: Imo coś jest nie tak,grafa powinna być tak ustawiona,aby na domyślnych ustawieniach nic sie nie krzaczyło. pzd Nie ma prawa, może to ta kopnięta sztuka z pierwszej serii co się wentyle za wolno kręcily? Hop na gware... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Wentyl byl ustawiony na 20% chyba czy 25% to dlatego :wink: Na 40 % wszystko chodzi idealnie. CYTAT Komp to Quad 6600, Tak z ciekawości przy jakiej Hz ?2.4 .niekrecony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Czy moglby ktos polecic sklep w ktorym mozna kupic 8800gt 512 za normalna cene ? (950-1000zł) ej nie swir i edytuj tego posta 950pln =/= 250$ bo te chciwe sk****** jeszcze stwierdza ze spoko mozemy nacaigac dalej ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 2816396[/snapback] blood iron ma jak 99% płyt na rynku na p35 pci-e 1.1a Będziesz musiał - tylko jaki to problem? Czytanie ze zrozumieniem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 To jak? Zmierzy ktoś długość odcinków zaznacoznych niebieskimi liniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 zmierze jak dorwe GT ;] btw. rzeczywiscie fajne foto w profilu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Czytanie ze zrozumieniem... :mur:a o co chodzi? :blink: Blood iron nie ma cpi-e 2.0, więc trzeba podłaczyć wtyczkę z dodatkowym zasilaniem.... odpisywałem na post srravina jak byś miał jakieś wątpliwości... Edytowane 18 Listopada 2007 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Mam ta kartę od wczoraj. Pierwsze co zauważyłem, że karta nie przełącza się w tryb 2D. Czy ona w ogóle ma tryb 2D? Chcę sobie ustawić większe obroty wiatraka w trybie 3D, a mniejsze w 2D ale nie da się tego zrobić. Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...