Skocz do zawartości
cavarr

Geforce 8800GT 256/512MB

Rekomendowane odpowiedzi

a czemu wolalbys innej firmy?

Bo mysli, ze zamiast na 750 mhz podkreci na 720 ;)Ale kiedy ta plota powstawala, ludzie jeszcze nie ogarniali sprawy z wiatrakami... z tego co pamietam testowali na 25% i sie mega dziwili, ze po 30 min temp osiagaly 100* xD Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W koncu zamowilem 88GT MSI, referat nvidi o ktorym pisalem wczesniej byl wysylany z chin wiec odpuscilem. Teraz tylko zastanawiam sie nad chłodzeniem. Mysle o Thermalright HR-03 tyle ze jest drogi.

Czy ktos juz przetestowal temperatury w stresie i przy kreceniu na tym chlodzeniu? Posiadacze innych coolerow tez moga sie podzielic ich wydajnoscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie sklepy glownie atakowaliscie w momencie zamawiania?

http://www.bitshop.pl/product_info.php?products_id=4468

Co o takim powiecie?

Gdy dopisywałem się do nich w kolejkę jakiś tydzień temu, to mieli już na liście ponad 60 osób:) A kart przychodziło im raz na tydzień 4-6 szt.

czyli porażka ogólnie

I pytanie:

co z tym chłodzeniem?

czy ktos moze sie pochwalic fotkami i wskaznikami temp w stresie na podkreconej 88GT po zmianie z ref na inne?

Nie mówię tu o WC. Tylko o np wspomnianym przeze mnie (i nie tylko) Accelero i HR-03

lub innych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie przetestowalem swoja 8800GT.Na standardowych ustawieniach 670/1700/965 w 3dmarku 03 38297pkt,a w 3dmarku 06 12363 pkt.

Komp to Quad 6600,MSi P35FRI,4x1 GB ocz 800Mhz,Tagan U15 530W.W eiva tuner musialem wymusic szybsze obroty wiatraczka na karcie bo na minimumk pojawialy sie artefakty.

Bede musial koniecznie zmienic chlodzenie,tylko jeszcze nie wiem na jakie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie przetestowalem swoja 8800GT.Na standardowych ustawieniach 670/1700/965 w 3dmarku 03 38297pkt,a w 3dmarku 06 12363 pkt.

Komp to Quad 6600,MSi P35FRI,4x1 GB ocz 800Mhz,Tagan U15 530W.W eiva tuner musialem wymusic szybsze obroty wiatraczka na karcie bo na minimumk pojawialy sie artefakty.

Bede musial koniecznie zmienic chlodzenie,tylko jeszcze nie wiem na jakie :?

lol Skoro nie kręcona krzaczy podczas króciutkiego testu syntetycznego, to co dopiero po kilku godz grania w wymagające gry :blink:

Imo coś jest nie tak,grafa powinna być tak ustawiona,aby na domyślnych ustawieniach nic sie nie krzaczyło.

pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol Skoro nie kręcona krzaczy podczas króciutkiego testu syntetycznego, to co dopiero po kilku godz grania w wymagające gry :blink:

Imo coś jest nie tak,grafa powinna być tak ustawiona,aby na domyślnych ustawieniach nic sie nie krzaczyło.

pzd

Nie ma prawa, może to ta kopnięta sztuka z pierwszej serii co się wentyle za wolno kręcily? Hop na gware...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moglby ktos polecic sklep w ktorym mozna kupic 8800gt 512 za normalna cene ? (950-1000zł)

ej nie swir i edytuj tego posta 950pln =/= 250$ bo te chciwe sk****** jeszcze stwierdza ze spoko mozemy nacaigac dalej ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytanie ze zrozumieniem... :mur:

a o co chodzi? :blink:

Blood iron nie ma cpi-e 2.0, więc trzeba podłaczyć wtyczkę z dodatkowym zasilaniem....

odpisywałem na post srravina jak byś miał jakieś wątpliwości...

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ta kartę od wczoraj. Pierwsze co zauważyłem, że karta nie przełącza się w tryb 2D.

Czy ona w ogóle ma tryb 2D?

Chcę sobie ustawić większe obroty wiatraka w trybie 3D, a mniejsze w 2D ale nie da się tego zrobić.

Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi