BorysVasiliev Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 heh ustabilizują w grudniu heheh chyba T-shirtów ;) Pożyjemy zobaczymy..... Ci co mają kase niech się nasycą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Etam, pisze się ciuch na kartonie i wsio leci :lol2: Co do wersji "oc". Mogłem wybrać między Asusem a MSI Na niektórych portalach asus nawet do 700 nie dociągał, a w MSI szansa jest potencjalnie większa B-) Zresztą co ta za różnica 5fps w grach Bardzo duża jeżeli np: zamiast 20 masz 15 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Ci co mają (...) no właśnie - a kto już ma? z tego co wiem przez Action w zeszłym tygodniu przeleciały już jakieś EVGa w ilości ok. 10 szt., a niedługo po nich Pality. w następnej kolejności miały być (w zeszłym tyg) jakieś MSI. ma już ktoś na forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 cena cena. jest wysoka, trudno, kupi ten kto ma kase. gorsze jest to ze jest, tylko 3-4 producentow. praktycznie zerowy wybor :( na newegg.com tez pustki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 A jak niekazdy wie, PCIe jest płytsze od AGP ;) 1:0 dla Ciebie. :] Knock out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 no właśnie - a kto już ma? z tego co wiem przez Action w zeszłym tygodniu przeleciały już jakieś EVGa w ilości ok. 10 szt., a niedługo po nich Pality. w następnej kolejności miały być (w zeszłym tyg) jakieś MSI. ma już ktoś na forum? Od kilku dni śledzę z kolegą który ma sklep z komputerami cennik ACTION i jak na razie to widzieliśmy PALITa (ciągle niedostępny) i właśnie GB, co podobno ma być jutro na stanie. Jutro zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) cena cena. jest wysoka, trudno, kupi ten kto ma kase. gorsze jest to ze jest, tylko 3-4 producentow. praktycznie zerowy wybor :( na newegg.com tez pustki :( BFG, Gigabyte, Asus, Palit, MSI, Sparkle, Inno3D, Gainward, XFX Edytowane 5 Listopada 2007 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 BFG, Gigabyte, Asus, Palit, MSI, Sparkle, Inno3D, Gainward, XFXja osobiscie czekam na Palita z tym ich wlasnym chlodzeniem kupilem ja na allegro , przy dobrych wiatrach na czwartek bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Etam, pisze się ciuch na kartonie i wsio leci :lol2: Na claku w Gdyni akurat otwieraja paczki/listy z US and A, wiec takie cos pewniakiem nie przejdzie. Chociaz raz mialem taka przygode, ze byl wysylany procek jako harmonijka (nie moj pomysl), byl owiniety tylko folia babelkowa, wiec mozna bylo dokladnie zobaczyc co to bylo... i nie oclili ;) . A sprawdzali, bo paczke zakleili folia z logiem PP :D Nie radze praktykowac takich rzeczy, bo roznie moze sie skonczyc ;) @Pussik B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 BFG, Gigabyte, Asus, Palit, MSI, Sparkle, Inno3D, Gainward, XFXspoko. daj adres to sklepu z tymi grafami. moze wreszcie cos zamowie. szkoda, ze nie widac evga po oc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 cena cena. jest wysoka, trudno, kupi ten kto ma kase. gorsze jest to ze jest, tylko 3-4 producentow. praktycznie zerowy wybor :( na newegg.com tez pustki :(Trzeba wiedzieć gdzie szukać :lol2: Poczekać pare dni i ceny ochłodzą się http://www.ewiz.com/detail.php?name=PLT-8800GT http://lucomputers.com/aStore/default.asp?productid=4477 http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A9604011 http://lucomputers.com/aStore/default.asp?productid=4480 Jeszcze dostępne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Od kilku dni śledzę z kolegą który ma sklep z komputerami cennik ACTION i jak na razie to widzieliśmy PALITa (ciągle niedostępny) i właśnie GB, co podobno ma być jutro na stanie. Jutro zobaczymy oj to słabo śledzisz :) pierwsze w ofercie pojawiły się EVGa - wisiały jakiś czas jako niedostępne. od handlowca wiem że Pality też już były - zresztą wiszą z pustym stanem bo to też wszystko z wstecznym zamówieniem. zaraz po nich miała wejść jakaś partia MSI ale z tego co słyszałem podobnież rozebrana. skoro macie dostęp to na co czekacie? kontakt z handlowcem i zrobić sobie backorder :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Piszecie,ze ciezko cokolwiek wycisnac sensownego na firmowych wiatrakach. Czyli bez zmiany chlodzenia nie ma co liczyc na "normalne" O/C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Kurde, 4/5 tego topicu to jest o tym, gdzie te karty są czy gdzie ich nie ma i w jakiej cenie. :| Jak kogoś interesuje sam produkt, a nie zamierza go kupić już jutro, to teraz przechodzi katusze czytając to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Fakt - idzie stracić nerwy :E Patrząc na sklepy USA - ~250-300$ i dostępne jeszcze... Patrząc na sklepy PL - brak lub dostawa paru sztuk (przy złożony parudziesięciu zamówieniach zapewne...) ew. Allegro - 999zł za Palita... I wizją, że faktycznie dostawa większa zbiega się z okresem świątecznym (ceny w górę...). Ale nie dam 1k zł za grafę kosztującą nawet te 300$... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 zeby o GT cos napisac i dac ludziom do poczytania, trzeba najpierw kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Taaa... Z drugiej strony, o czym tu pisac, skoro kart praktycznie nikt nie ma, a kazdy by chcial? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Kurde, 4/5 tego topicu to jest o tym, gdzie te karty są czy gdzie ich nie ma i w jakiej cenie. :| Jak kogoś interesuje sam produkt, a nie zamierza go kupić już jutro, to teraz przechodzi katusze czytając to. przesadzasz - jest całkiem czytelny poglądowy pierwszy post i wstępnie wystarczy ;) poza tym wszyscy są tak nakręceni.. normalnie nie przypominam sobie drugiej takiej akcji marketingowej z "supertestami" i genialnie ograniczonymi dostawami. bardzo mądra gra wstępna NV, która jak widać musi skończyć się zbiorowym orgazmem ..portfeli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Nic ja czekam jeszcze z 2 dni, może w środę dojedzie do mnie wersja PALIT 8800GT Zobaczymy czy chłodzenie jest ciche i wydajne. Porównam sobie głośność z Galaxy 7900 GS Zalman Edition. A o OC już nie wspomne :lol2: Xibi B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Kurde, 4/5 tego topicu to jest o tym, gdzie te karty są czy gdzie ich nie ma i w jakiej cenie. :| Jak kogoś interesuje sam produkt, a nie zamierza go kupić już jutro, to teraz przechodzi katusze czytając to. To nie czytaj. Proponuję przerwę tak z dwa-trzy tygodnie, wtedy może będzie już więcej interesującego ciebie tekstu Taaa... Z drugiej strony, o czym tu pisac, skoro kart praktycznie nikt nie ma, a kazdy by chcial? ;) Szczera prawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Tylko pamiętaj chłodzenie zalmana na 7900gs chodzi normalnie na 29% (standard), a przy 40% dopiero staje się słyszalne. 50% jeszcze znośne, +60% nie do przyjęcia - jak dla mnie. Więc zwróć na to uwagę proszę Cię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 +60% nie do przyjęcia - jak dla mnie. hmm ale przecież do tych wartości chłodzenie dobija jedynie gdy grasz, a praktycznie każda gra ma ścieżkę dźwiękową, która z powodzeniem eliminuje ten mankament. jeśli o mnie chodzi to byle więcej FPS za cenę tych kilku decybeli - oczywiście nie myślę o skrajnie buczących suszarach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Tylko pamiętaj chłodzenie zalmana na 7900gs chodzi normalnie na 29% (standard), a przy 40% dopiero staje się słyszalne. 50% jeszcze znośne, +60% nie do przyjęcia - jak dla mnie. Więc zwróć na to uwagę proszę Cię. [ot] ;o. Ja cały czas mam 65% w 2d a w 3d 100% i czy gram na słuchawkach czy głośnikach prawie nie słyszę tego zalmana (a mam bude otwartą cały rok). Głośno czy nie to jest pojecie względne imo ;d[/ot] Edytowane 5 Listopada 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 można gdzieś podejrzeć możliwości oc tego trójfazowca od Palita? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Jeszcze nie testowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 ja jednak zapodalem tego palita nie wytrzzymalem cisnienia ;) zobaczymy jak bedzie sie krecic na pewno sadze ze bedzie cichsza od referentow na allegro szybko poszla jak dojdzie to zdam relacje EVGA 8800GT 1900/650 w poniedziałek dostaję zobaczymy jak chodzi mamy wtorek - komputerki działają? jakieś refleksje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) BFG no mod :) ,tylko siakis bloczek (Zalman ZM-GWB3 ze zmienionymi wlotami 10/12 :rolleyes: ) Edytowane 6 Listopada 2007 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jak na WC takie tempy to I like it! :D jednak udało mi się zamówic Palita :D Przyleci za ~2tyg to zdam relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jutro postaram sie sprawdzic co potrafi Inno3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 mamy wtorek - komputerki działają? jakieś refleksje?ja na razie siedze cicho tylko czytam sobie tak co piszecie koledzy ;) , jak dotrze zdam relacje maja mi go we wtorek wyslac tzn dzisiaj wiec sadze bedzie sroda czwartek mam nadzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...