Skocz do zawartości
cavarr

Geforce 8800GT 256/512MB

Rekomendowane odpowiedzi

max. jaki widziałem po katowaniu to 40C

pamiątki strasznie się grzeją , cale PCB przez to jest gorące ;/

nawiew i radiatorki musowo!

jak na non mod to te 770 na jaju to malina :razz:

Przy jakiej temp. cieczy chłodzącej w układzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

max. jaki widziałem po katowaniu to 40C

pamiątki strasznie się grzeją , cale PCB przez to jest gorące ;/

nawiew i radiatorki musowo!

jak na non mod to te 770 na jaju to malina :razz:

Grzeją się pamiątki na referencyjnym coolerze, czy po jego zdjęciu i założeniu WC na rdzeń?

Włącz monitoring rivy i zapuśc 3d marka. Wiesz jak szybko układy stygną gdy przechodzą w Idle? W pierwsze 2s moga nawet 15 stopni zrzucić.

Mało stopni na tym Accelero S1. 44 w stresie ;O to kilka stopni mniej niż ja mam. ;o A u mnie tylko 70W jakieś, a nie 110. ;]

Edytowane przez Pussik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na wydajność to 1400zł jest ceną w sam raz dla 8800gt.

Za 999zł to brać i się nie zastanawiać "tanizna".

Szczepan Ty chyba jestes ich dystrybutorem ;) Moze i wydajnosc super ale realna cena jest conajmniej o 100 nizsza wiec nie przesadzajmy ;)

Przy okazji ponowie pytanko - slyszal ktos cos o jakosci 8800 GT od Galaxy ?? Pilna sprawa bo jutro byc moze bede mogl ja nabyc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupuj!!! przecież wszyscy czekają na tą kartę od Galaxy - ta marka słynie z przetaktowanych rozwiązań. kupuj i podziel się opinią!

Spoko w takim razie jak wpadnie w moje rece to ja biore :) Kolo czwartku jezeli wszystko wypali bede ja mial ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pilną rade potrzebuje... Sprzedawać 8800 GTS 640 MB czymprędzej i kupować 8800 GT? może sie uda coś jeszcze przyciąć, bo zapewne 8800 GTS teraz polecą na pysk. I drugie pytanie, ktoś może wie gdzie najtaniej chodzą? 960 zeta, to tak... i dużo i mało jak za tą wydajność, a przeliczając z euro powinno być około 800 zeta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dane od kumpla ceny w hurtowniach

PALIT XpertVision GeForce 8800GT, 512MB DDR3 (256bit), PCI-E, HDTV/DUALDVI, BOX - narazie nie ma dostawa ms byc w ciagu paru dni cena to prawdopodobnie ok. 890zl

Gigabyte GeForce 8800GT, 512MB GDDR3 (256 bit), HDTV&DualDVI, PCI-E, BOX - jak wyzej tak, cena tez nie potwierdzona ok. 900zl

MSI GF8800GT OC 512MB DDR3 (256bit), PCI-E, HDTV/2xDualDVI, retail - tak jak wyzej ok. 930zl

także nie jest źle trzeba czekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiecie kiedy mozna spodziewac sie kolejnej dostawy w US and A ?? w piatek brata wysylam na jakies 2 tyg i nie wiem czy zdazy mi zamowic zeby doreczyli na czas... PS: w cenie mniej wiecej do 260-280max za sztuke, moze jeszcze gdzies sa ?? :)

Edytowane przez partyboy666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiecie kiedy mozna spodziewac sie kolejnej dostawy w US and A ?? w piatek brata wysylam na jakies 2 tyg i nie wiem czy zdazy mi zamowic zeby doreczyli na czas... PS: w cenie mniej wiecej do 260-280max za sztuke, moze jeszcze gdzies sa ?? :)

Jak masz tam jakiś adres to moze tu?

http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?...1&family=19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

u mnie(czyli w miejscu zamieszkania) ceny kart wcale tez nie tanie chociaz bardziej dostepne ;)

SPARKLE - 229.90€

POINT OF VIEV - 239.90€

TWINTECH - 239.90€

ASUS - 259.90€

MSI - 259.90€

ZOTAC - 259.90€

BFG - 259.90

gdyby nie to ze olewam modernizacje kompa to juz dawno polecialbym do sklepu :wink:

Edytowane przez dragonlore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może warto poczekać ?? Pixmania

8800GT Sparkle.... hmmm ciekawa cena i widać że chłodzenie jakieś lepszajsze

to siakis passiv, ja chce to

Dołączona grafika

B-)

Edytowane przez Monolith

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi