Jodlasty Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 max. jaki widziałem po katowaniu to 40C pamiątki strasznie się grzeją , cale PCB przez to jest gorące ;/ nawiew i radiatorki musowo! jak na non mod to te 770 na jaju to malina :razz: Przy jakiej temp. cieczy chłodzącej w układzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) max. jaki widziałem po katowaniu to 40C pamiątki strasznie się grzeją , cale PCB przez to jest gorące ;/ nawiew i radiatorki musowo! jak na non mod to te 770 na jaju to malina :razz: Grzeją się pamiątki na referencyjnym coolerze, czy po jego zdjęciu i założeniu WC na rdzeń? Włącz monitoring rivy i zapuśc 3d marka. Wiesz jak szybko układy stygną gdy przechodzą w Idle? W pierwsze 2s moga nawet 15 stopni zrzucić. Mało stopni na tym Accelero S1. 44 w stresie ;O to kilka stopni mniej niż ja mam. ;o A u mnie tylko 70W jakieś, a nie 110. ;] Edytowane 6 Listopada 2007 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Patrząc na wydajność to 1400zł jest ceną w sam raz dla 8800gt. Za 999zł to brać i się nie zastanawiać "tanizna". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 chyba sobie zartujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Patrząc na wydajność to 1400zł jest ceną w sam raz dla 8800gt. Za 999zł to brać i się nie zastanawiać "tanizna". Szczepan Ty chyba jestes ich dystrybutorem ;) Moze i wydajnosc super ale realna cena jest conajmniej o 100 nizsza wiec nie przesadzajmy ;) Przy okazji ponowie pytanko - slyszal ktos cos o jakosci 8800 GT od Galaxy ?? Pilna sprawa bo jutro byc moze bede mogl ja nabyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Avatar25 jak będziesz ją miał w dobrej cenie to nie musisz się niczym przejmować w najgorszym wypadku sprzedasz z zyskiem ;) http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=1673 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jeśli chodzi o programik do pomiaru temp kart NV to polecam NvTempLogger - http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1194 Tylko odpalamy plik i temp już widoczna (jest wykresik). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Pilna sprawa bo jutro byc moze bede mogl ja nabyc ?? kupuj!!! przecież wszyscy czekają na tą kartę od Galaxy - ta marka słynie z przetaktowanych rozwiązań. kupuj i podziel się opinią! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 kupuj!!! przecież wszyscy czekają na tą kartę od Galaxy - ta marka słynie z przetaktowanych rozwiązań. kupuj i podziel się opinią! Spoko w takim razie jak wpadnie w moje rece to ja biore :) Kolo czwartku jezeli wszystko wypali bede ja mial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja nadal nie wiem, czy brać tego Palita. Ale chyba zrezygnuje, zwłaszcza, że okazało się, że ten jest z chłodzeniem referencyjnym :?: jednoslotowe chłodzenie to dziś zaleta - zobacz ile płyty mają slotów PCI :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estwalk Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Panowie pilną rade potrzebuje... Sprzedawać 8800 GTS 640 MB czymprędzej i kupować 8800 GT? może sie uda coś jeszcze przyciąć, bo zapewne 8800 GTS teraz polecą na pysk. I drugie pytanie, ktoś może wie gdzie najtaniej chodzą? 960 zeta, to tak... i dużo i mało jak za tą wydajność, a przeliczając z euro powinno być około 800 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 ja mam dane od kumpla ceny w hurtowniach PALIT XpertVision GeForce 8800GT, 512MB DDR3 (256bit), PCI-E, HDTV/DUALDVI, BOX - narazie nie ma dostawa ms byc w ciagu paru dni cena to prawdopodobnie ok. 890zl Gigabyte GeForce 8800GT, 512MB GDDR3 (256 bit), HDTV&DualDVI, PCI-E, BOX - jak wyzej tak, cena tez nie potwierdzona ok. 900zl MSI GF8800GT OC 512MB DDR3 (256bit), PCI-E, HDTV/2xDualDVI, retail - tak jak wyzej ok. 930zl także nie jest źle trzeba czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No w hurtowniach ceny wachają się w granicach 900-1000zł :) Aczkolwiek ~900zł jest już strawne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No niby 900 jest akceptowalne ale ja wolę zaczekać te kilkanaście dni i zaoszczędzić te 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jeśli chodzi o programik do pomiaru temp kart NV to polecam NvTempLogger - http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1194 Tylko odpalamy plik i temp już widoczna (jest wykresik). A czy prawa do dystrybucji tego programu ma Guru3D, tak samo jak do Rivy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A czy wie ktoś jaka będzie cena 88gt 256mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A ja już mam swojego gainwarda 8800gt, ale nie mam jeszcze kompa nowego, a w starym mam gniazdo AGP, wiec narazie moge sie tylko na nią popatrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) nie wiecie kiedy mozna spodziewac sie kolejnej dostawy w US and A ?? w piatek brata wysylam na jakies 2 tyg i nie wiem czy zdazy mi zamowic zeby doreczyli na czas... PS: w cenie mniej wiecej do 260-280max za sztuke, moze jeszcze gdzies sa ?? :) Edytowane 6 Listopada 2007 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Jak sądzicie chłodzenie Accelero S1 będzie kompatybilne z 8800GT ? S1 wymiary 53,35 mm ? Jak ktoś ma 8800gt niech zmierzy czy też będzie z 53,35mm ? Xibi B-) Edytowane 6 Listopada 2007 przez XibalbaPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 rozstaw otworów jest taki sam i Accelero S1 wchodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 jest kompatybilne... czyt. parę postów wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 nie wiecie kiedy mozna spodziewac sie kolejnej dostawy w US and A ?? w piatek brata wysylam na jakies 2 tyg i nie wiem czy zdazy mi zamowic zeby doreczyli na czas... PS: w cenie mniej wiecej do 260-280max za sztuke, moze jeszcze gdzies sa ?? :) Jak masz tam jakiś adres to moze tu? http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?...1&family=19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 to ja tez poprosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zamów tam gdzie ja http://www.ewiz.com/detail.php?name=PLT-8800GT# Maja jeszcze ostatnie sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 może warto poczekać ?? Pixmania 8800GT Sparkle.... hmmm ciekawa cena i widać że chłodzenie jakieś lepszajsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 w komputroniku pojawiły sie karty eVGA, po 1149zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) u mnie(czyli w miejscu zamieszkania) ceny kart wcale tez nie tanie chociaz bardziej dostepne ;) SPARKLE - 229.90€ POINT OF VIEV - 239.90€ TWINTECH - 239.90€ ASUS - 259.90€ MSI - 259.90€ ZOTAC - 259.90€ BFG - 259.90 gdyby nie to ze olewam modernizacje kompa to juz dawno polecialbym do sklepu :wink: Edytowane 6 Listopada 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) No niby 900 jest akceptowalne ale ja wolę zaczekać te kilkanaście dni i zaoszczędzić te 100zł. merry christmas :lol2: odpalał ktoś Unigine_v0.4_Sanctuary pod Vistą 32 na 8800GT? Edytowane 6 Listopada 2007 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) może warto poczekać ?? Pixmania 8800GT Sparkle.... hmmm ciekawa cena i widać że chłodzenie jakieś lepszajsze to siakis passiv, ja chce to B-) Edytowane 6 Listopada 2007 przez Monolith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 8800GT Sparkle.... hmmm ciekawa cena i widać że chłodzenie jakieś lepszajszeHehe fajny kontrast, nad 88GT Sparke lezy 8600GTS za 881 zl ;p Ale to jest chlodzenie pasywne, bo na takie wyglada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...