maax990 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 z rana widzialem tego wariata na allegro i tak mnie to w[ciach!]ilo,ze polecialem wydac kaske na inne graty tzn zmodernizowalem kompa mamie.Terraz bede musial czekac na nowa kaske moze to stanieje kiedys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 a tutaj ciekawy tandem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2...82+wys%C5%82any. "każdy kto jest w temacie, wie co ta pasta potrafi" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 To sie tak fajnie nazywa - spekulant lub poprostu cwaniaczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 w tej konfiguracji: Palit 8800GT 512MB @725:1728:1053 Athlon 5200+ @3.2GHz Geil 800 2x1024MB 4-4-4-12-24-2T Caviar WD3200AAKS 320GB 16MB BeQuiet DP 530W Unigine_v0.4 Sanctuary direct3d9_fullscreen_1024x768 default 193 / 4111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lejlas Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 będzie oc i napewno się pochwale, na razie dokupy muszę wszystko złożyć, w zasadzie wyciągnąc parę części i zasczepić nowe :-) postawić świeżutki xp i do boju :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Keogh Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zauwazylem ze GT nie jest wydajniejszy architekturowo od GTS. To, co czyni go wydajniejszym to wyższe takty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witka!!! U mnie w Unigine_v0.4 Sanctuary direct3d9_fullscreen_1024x768 default wygląda to tak: Sanctuary PALIT 8800GT 700Mhz/2000 PAMIĄTKI SHADER ustawiony na 1750 Xibi B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witka!!! U mnie w Unigine_v0.4 Sanctuary direct3d9_fullscreen_1024x768 default wygląda to tak: Sanctuary PALIT 8800GT 700Mhz/2000 PAMIĄTKI SHADER ustawiony na 1750 Xibi B-) standardowo mnoznik ~2.5x GPU i masz takty shaderkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Na Viście w RT można Shadery kręcić niezależnie od prędkości GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Na Viście w RT można Shadery kręcić niezależnie od prędkości GPUNa XP też... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Na Viście w RT można Shadery kręcić niezależnie od prędkości GPU owszem - wystarczy odznaczyć opcję "Link clocks" U mnie w Unigine_v0.4 Sanctuary direct3d9_fullscreen_1024x768 default wygląda(..) u Ciebie XP i Intel u mnie Vista i AMD zegary karty i proca bardzo zbliżone - wyniki prawie identyczne na razie dokupy muszę wszystko złożyć mozolnie Ci to idzie ;) przecież kartę już masz w płycie - podłącz zasilacz, dysk, jakiś nawiew i jazda z oc póki masz to na zewnątrz :idea: Edytowane 8 Listopada 2007 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Planuje w najblizszych dniach kupic 8800GT.Czy mozecie mi doradzic ktory konkretnie model wybrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Planuje w najblizszych dniach kupic 8800GT.Czy mozecie mi doradzic ktory konkretnie model wybrac?? Jak będą dostepne do biore albo PALIT z 3 fazowym zasilaniem albo ASUSa z grą COMPANY OF HEROS dodatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B...boutThisProduct Mieszkam w uk i tu moglbym ja miec prawdopodobnie juz jutro.Co powiecie o tym mocelu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B...boutThisProduct Mieszkam w uk i tu moglbym ja miec prawdopodobnie juz jutro.Co powiecie o tym mocelu?? :D DOBRA CENA DOBRA GWARANCJA BFG BRAĆ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item267117409_nowosc...wka_f_vat_.html i kolejna aukcja na allegro tym razem galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 3D Smark 2005 :) 18k :) Zabawa w smarka Xibi B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Witka!!! U mnie w Unigine_v0.4 Sanctuary direct3d9_fullscreen_1024x768 default wygląda to tak: Sanctuary PALIT 8800GT 700Mhz/2000 PAMIĄTKI SHADER ustawiony na 1750 Xibi B-) [/quote jaki masz u siebie wynik w marku 06 i przy jakich taktach ?? Interesuje mnie tez wynik cpu w 06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 3d Smarka 2006 muszę ściągnąć, ale to na nockę zostawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 siemka! ma ktos 8800GT na podobnym do mojego sigu?chodzi mi o platforme na DDR1 i A64! jestem bardzo ciekaw jak bardzo bylbym w tyle z wydajnoscia za tymi co maja CoreDuo? chodzi mi tylko o przykladowe wyniki 3dmarkow! z gory dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Patrzac po wynikach w smarkach jest to karta 2-krotnie wydajniejsza od 8600GT(w samych markach ta roznica jest nawet mniejsza,dla mnie to troche zbyt mała róznica by szykowac sie do zmiany karty,przeciez w 8600GT w 3D Mark 06 mozna wycisnac ponad 7000 pkt,ale w koncu marki nie zawsze maja przelozenie na rzeczywista wydajnosc :),po za tym to karty to wiekszych rozdzielczosci ,natomiast 8600GT 1152x864 to max dla nniego w nowych grach,ja czekam na kolejna generacje kart :D 8 seria to juz jałowe pole,Crysis na max detalach 8800GT nie pociagna :? nnawet po super OC Edytowane 9 Listopada 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Patrzac po wynikach w smarkach jest to karta 2-krotnie wydajniejsza od 8600GT(w samych markach ta roznica jest nawet mniejsza,dla mnie to troche zbyt mała róznica by szykowac sie do zmiany karty,przeciez w 8600GT w 3D Mark 06 mozna wycisnac ponad 7000 pkt,ale w koncu marki nie zawsze maja przelozenie na rzeczywista wydajnosc :),po za tym to karty to wiekszych rozdzielczosci ,natomiast 8600GT 1152x864 to max dla nniego w nowych grach,ja czekam na kolejna generacje kart :DJak ta karta jest prawie tak wydajna jak GTX to imo jest ogromna różnica ;p. Z testów w grach czesto jest ponad 2- 2/5 - 3 razy szybsza od gt wiec imo warto. Edytowane 9 Listopada 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja tam już swojego GTS 640MB pogoniłem , teraz czaje się na coś ciekawego z GT , jak narazie PALIT jest interesujący :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak ta karta jest prawie tak wydajna jak GTX to imo jest ogromna różnica ;p. Z testów w grach czesto jest ponad 2- 2/5 - 3 razy szybsza od gt wiec imo warto.moze warto ale nie teraz i nie przy tych wywindowanych cenach,za 800-850zł jak najbardziej sie oplaca brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 moze warto ale nie teraz i nie przy tych wywindowanych cenach,za 800-850zł jak najbardziej sie oplaca bracDokładnie ;). Nie ma co sie pchać przy tych cenach. Trza cierpliwie poczekać :). Różnica w wydajności ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Czekamy, czekamy. A jak tak dalej pójdzie to skończy się na nowym ATI. Wygląda na to że zapowiedzi się potwierdzają i HD3800 będą trochę wolniejsze i trochę tańsze a patrząc na absurdalnie wywindowane ceny GT mogą być dużo tańsze. Edytowane 9 Listopada 2007 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Patrzac po wynikach w smarkach jest to karta 2-krotnie wydajniejsza od 8600GT(w samych markach ta roznica jest nawet mniejsza,dla mnie to troche zbyt mała róznica by szykowac sie do zmiany karty,przeciez w 8600GT w 3D Mark 06 mozna wycisnac ponad 7000 pkt,ale w koncu marki nie zawsze maja przelozenie na rzeczywista wydajnosc :),po za tym to karty to wiekszych rozdzielczosci ,natomiast 8600GT 1152x864 to max dla nniego w nowych grach,ja czekam na kolejna generacje kart :D 8 seria to juz jałowe pole,Crysis na max detalach 8800GT nie pociagna :? nnawet po super OC No to Cię zaskoczę ja w Crysis gram bez problemowo w 1680x1050 na maxa. Wygląda niesamowicie i gra się super!!! Xibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 a tutaj ciekawy tandem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2...82+wys%C5%82any. "każdy kto jest w temacie, wie co ta pasta potrafi" :lol: "Prędkość Jądra" niby nic a mnie rozbawiło XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) No to Cię zaskoczę ja w Crysis gram bez problemowo w 1680x1050 na maxa. Wygląda niesamowicie i gra się super!!! Xibi max to jest wszystkie detale na very high i AA 16x w DX 10 w 1280x1024.Ile masz fps przy tych ustawieniach ? Edytowane 9 Listopada 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 No ja DX9 a pliki podmienione na very high pod Xp AAx4 bo przy więcej nie widzę różnicy. Rozdziałka 1680*1050 musze frapsa zainstalować, żeby Ci powiedzieć ile klatek. Napewno nie miałem zwolnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...