naxt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 No ja DX9 a pliki podmienione na very high pod Xp AAx4 bo przy więcej nie widzę różnicy. Rozdziałka 1680*1050 musze frapsa zainstalować, żeby Ci powiedzieć ile klatek. Napewno nie miałem zwolnienia.rzeczywiscie przy takiej rozdzialce trudno bedzie zobaczyc roznice miedzy AAx4 a AAx16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu_mk Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 A sprowadzał już ktoś ze stanów 8800gt ? Jeśli tak to ile wszystko razem wyjdzie ? Bo wątpię, że w Polsce tak szybko stanieją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 8600GT 1152x864 to max dla nniego w nowych grach,ja czekam na kolejna generacje kart :D 8 seria to juz jałowe pole,Crysis na max detalach 8800GT nie pociagna :? nnawet po super OC max to jest wszystkie detale na very high i AA 16x w DX 10 w 1280x1024.Ile masz fps przy tych ustawieniach ? Tak spytam - kiedy zamierzasz zagrać w Crysis, na gwiazdkę przyszłego roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 A sprowadzał już ktoś ze stanów 8800gt ? Jeśli tak to ile wszystko razem wyjdzie ? Bo wątpię, że w Polsce tak szybko stanieją... stanieja, stanieja. Juz za chwile rv670 powinien dotrzec do sklepu (15 listopada) i zobaczycie ze ceny 8800 spadna i nagle o dziwo szybko sie pojawia na rynku. Teraz towar jest deficytowy ze wzgledu na wydajnosc i sugerowana cene (ktora byla tylko na papierku) Radeona nie kupie ale chwala mu za to ze sie juz pojawi (mam taka nadzieje). Pomyslcie co by sie dziala jakby ten radeon wogle mial sie nie pojawic lub pojawilby sie dopiero przed samymi swietami. Wylew mialbym juz kilka razy :mur: i palpitacje serca tez przez tego 8800GT. Narazie jestem twardy i wytrwale czekam i nie kupuje go za taka cene w jakiej jest obecnie oferowany (mimo ze kasa jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja tam sobie grzecznie czekam , dostałem info że PALITy maja być w środe za ok 900zl a to juz do przeżycie i jeszcze z GTS 640MB zostanie kaski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Jaka jest różnica między E2xxx po OC, a prockami C2D i Quad przy 8800GT ?, Czy procek nie będzie wąskim gardłem dla karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 stanieja, stanieja. Juz za chwile rv670 powinien dotrzec do sklepu (15 listopada) i zobaczycie ze ceny 8800 spadna i nagle o dziwo szybko sie pojawia na rynku. Teraz towar jest deficytowy ze wzgledu na wydajnosc i sugerowana cene (ktora byla tylko na papierku) Radeona nie kupie ale chwala mu za to ze sie juz pojawi (mam taka nadzieje). Pomyslcie co by sie dziala jakby ten radeon wogle mial sie nie pojawic lub pojawilby sie dopiero przed samymi swietami. Wylew mialbym juz kilka razy :mur: i palpitacje serca tez przez tego 8800GT. Narazie jestem twardy i wytrwale czekam i nie kupuje go za taka cene w jakiej jest obecnie oferowany (mimo ze kasa jest) Nowy ATI 20% wolniejszy a kosztowac ma 220$ vs 250$ 8800GT. Czy ja wiem czy to oplacalne?:) jak cena do 200$ spadnie wtedy nvidia mosialaby zareagowac. IMHO jak sie fucktycznie okaze ze nowe ATI nie bedzie lepsze w cena/wydajnosc to wcale 8800gt po premierze takiego "cuda" nie musi taniec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 no staniec nie musi tylko jak na razie obecne ceny nijak maja sie do tych 250$ za 8800 GT. A jesli rv670 bedzie faktycznie kosztowac te. ok 200$ +marze i vaty to nie ma sily zeby 8800 GT nie staniala do ceny c.a. 850-900 PLN (a to juz jest w miare aktrakcyjne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Jaka jest różnica między zabijają mnie te pytania :angry: stary ~ zobacz ile osób tutaj ma już tą kartę.. cztery? pięć? wogóle czytałeś coś z wcześniejszych stron czy tylko klikklik nowy post? nie przyszło Ci do głowy że jest coś takiego jak strona http://www.futuremark.com/ i masz tam zaje.iste filtrowanie wyników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ~1000zł mogę dać - ale za nie-refencyjne modele jak Galaxy, Palit czy Gigabyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 nie ma sily zeby 8800 GT nie staniala do ceny c.a. 850-900 PLN jak się dobrze zakręcisz u jakiegoś hurtownika dostaniesz ją już dziś w tej cenie ;) imho w sklepach będą jeszcze długo kosić bo karty sprzedają się "na pniu". nie zdziwie się jeśli cena hurtowa pójdzie odrobinę do góry zanim osiągnie właściwy pułap - także kto wie czt z takim manifestem w opisie nie poczekasz do wiosny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) kumpel zamowil po premierze w emarket.pl karte gigabtye 8800GT za 765zl potem mu napisali maila czy zgadza sie na zamiane na evga superclocked bez doplaty i dzis dostal ta karcioche. niezly deal :) Edytowane 9 Listopada 2007 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Takie zakupy to ja lubię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Niestety jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze aktualne ceny kart 8800GT utrzymaja sie do stycznia.. Nvidia na 4 kwartał przwidziala tylko 40k układów na cały swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Nic zastanawiam się, czy nie kupić Arctic Cooling Accelero S1 cena nie jest kosmiczna i podmienić standardowe chłodzenie :) Wentylek 12x12 Akasa mi się marnuje, więc WHY NOT!!! Accelero S1 Co dobre ArticCooling NV5 też pasuje na 8800GT, ale gorzej z chłodzeniem pamięci, a cena :) 19zł :) NV5 No i jeszcze zastanawiam się nad VMODEM :) Xibi B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 bardzo inteligentne posuniecie. skoro mamy czekac do stycznia, to poczekajmy do wiosny na serie 9XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Takim tokiem myślenia poczekamy na pentrOny i Gfy X9850 GTX :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j32 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Ja tam sobie grzecznie czekam , dostałem info że PALITy maja być w środe za ok 900zl a to juz do przeżycie i jeszcze z GTS 640MB zostanie kaski :DA wiesz które to mają być Pality, już te z własnym chłodzeniem? Edytowane 9 Listopada 2007 przez j32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ja innych nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Udało mi się wreszcie zamówić :) Wziełem z firmy ACTION Galaxy za cenę 889zł. 12 ma być dostawa, kto ma tam dojście niech sobie ją "zaklepie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 co to znaczy dojscie? jak za PRLu trzeba swoje odczekać/odstac w kolejce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000Y180XE Ja wlasnie zamowilem.Mam nadzieje ze bedzie to dobry model.I cena nie za wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 co to znaczy dojscie? jak za PRLu trzeba swoje odczekać/odstac w kolejce :) To znaczy, że ACTION nie jest ogólnie dostępne dla zwyklego ludka z ulicy tylko trzeba posiadać regon. To jest duża hurtownia nie ma tam sprzedaży detalicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Udało mi się wreszcie zamówić :) Wziełem z firmy ACTION Galaxy za cenę 889zł. 12 ma być dostawa, kto ma tam dojście niech sobie ją "zaklepie" Jakoś nie widze w cenniku ACTIONA :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Jakoś nie widze w cenniku ACTIONA :mur: Sprawdzaj w NOWOŚCIACH, ale wcale się nie zdziwię jak już wszystko pooooszłooo. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 A wiesz które to mają być Pality, już te z własnym chłodzeniem? Tego nie wiem , oby te z 3-fazowym zaislaniem :D Sprawdzaj w NOWOŚCIACH, ale wcale się nie zdziwię jak już wszystko pooooszłooo. ;-) Nie ma :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 To znaczy, że ACTION nie jest ogólnie dostępne dla zwyklego ludka z ulicy tylko trzeba posiadać regon. To jest duża hurtownia nie ma tam sprzedaży detalicznej. to wiem, dlatego sa do [gluteus maximus]. rozeszlo sie tak szybko, ze w cenniku sie nie pokazalo. paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Udało mi się wreszcie zamówić :) Wziełem z firmy ACTION Galaxy za cenę 889zł. 12 ma być dostawa, kto ma tam dojście niech sobie ją "zaklepie" Całą dostawa Galaxy juz jest zaklepana przez klientów od paru dni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 w cenniku action one sa,tylko na samej gorze jest taki zaznacznik,i musicie go odchaczyc zeby pokazywal produkty niedostepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 A wiesz które to mają być Pality, już te z własnym chłodzeniem?to sa raczej ze zwyklym chlodzeniem ja swojego jak kupywalem tez mial byc ze swoim wlasny jednak okazalo sie ze jest inaczej ale i tak go wzialem i ogolnie po przesiadce z 7900gs jestem zadowolony tylko ze jak odpalilem crysisa na full znaczy sie bez aa i filtrowania to widok 20 fps troche mna wstrzasnal ale nic sa inne gry tez tak wiec ok , przy tej poprostu bede musial zjechac z rodzialka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...