Dr@GuN Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 hej mam pytanko czy taki dysk: kwalifikuje się na gwarancję czy jeszcze nie ? papiery mam więc nie będzie problemu , tylko chcę wiedzieć żeby idioty z siebie nie zrobić , narazie dane mi nie giną ale wole czuć się bezpieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Po 1 nie ten dział, po 2 skąd ten pomysł, że dysk miałby nadawać się na reklamacje? Wszystko jest z nim cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 dziwnie system zaczoł się zachowywać ni z tego ni z owego , wcześniej miałem 200gb wersję taki sam to się uwalił , sprzedawca zaproponował mi zamianę za 10zl :) teraz jestem ostrożniejszy . a dział odpowiedni bo po 1 nikt w tamtym by nie odpowiedział a tu przynajmiej ktoś zagląda , po 2 to są podstawowe zagadnienia jak dla mnie :) thx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Ale co te screeny maja niby pokazywac?? To jak bys zrobil zdjecie dysku, pokazal na forum i sie spytal czy jest popsuty... wrozkami nie jestesmy? Edytowane 4 Października 2007 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 flasht a slyszales kiedys o narzediu do diagnozowania dyskow SMART? Takiego wlasnie screena podrzucil autor tematu i na jego podstawie mozna stwierdzic ze dysk ma bad bloki. Realocated Sector Count = 10 i jest podstawa do wymiany dysku. Wiecej info w temacie o smarcie w odpowiednim dziale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...