ZONK000 OC Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Witam Chciałem z defragmentować dysk systemowy C a tu wyskoczył komunikat że zadanie zostało zaplanowane i niemożna dokonać nawet analizy. Oczywiście nic takiego nie ustawiałem nigdy. Zainstalowałem Diskeeper i to samo. Możliwe że sie to już przewinęło, bo chyba nie tylko mi takie cosik sie zdarzyło (kumpel z klasy ma to samo B-) ) ale na szukajce mi nic nie wpadło. Dzięki za pomoc i Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Pewnie masz Vistę?? Ja na XP urzywam O&O defrag, który to według mnie jest najlepszym programem tego typu i nie mam z nim żadnych problemów..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 mam XP i przez parę lat nie miałem takiego problemiku a teraz nie wiadomo skąd sie pojawił. Też myślałem że ten w systemie defragmentator zgłupiał i zainstalowałem Diskeeper ale widzę że to samo. Zbadam jeszcze ten O&O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...