mortalluki Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Hej. Chcę podkręcić Athlona 64 X2 4200 + Windsor 90nm . Obecnie napięcie jest ustawione na 1.25 v Jaka jest min. i max. granica do której mogę podnieś napięcie na CPU tak żeby się nie spalił. Obecnie mam 2210 MHZ PS. Podkręcałem go i miałem 2684 MHZ ale przy testach programem Super PI wyskakiwał błąd .Być może jest za słabe napięcie , podniosłem na 1.3 v było ok.Ale jak jak przekroczyłem 2700 to znowu błąd .A z drugiej strony nie chcę za bardzo podnieś żeby nie poszedł z dymem. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Było szukaj :P Napięcie do 1,55V i temp nie powinna przekraczać 55 stopni podczas max obciążenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 a jakie masz chłodzenie, boxowe może?: P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 na stałe przy powietrznym chłodzeniu maximum to 1.40 - przy box'owym, nie dawałbym więcej niż 1.35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139087 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...