Duszek87 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie :) Daaawno nic tu nie pisałem. Składam zestaw: Intel e2160 Asus P5n-e sli gf 7900gs 1 gb ram Creative X-fi 250 HDD No i finanse troszkę na wyczerpaniu. Jaki zasilacz polecacie pod taki zestaw? Ważne żeby był w miarę tani i cichy a i starczył pod umiarkowane OC. Co sądzicie na temat Pentagramów a konkretnie 460w? Czy w cenie max 220 zł znajdę coś lepszego? Czy te pentagramy są cichsze od Chiefteków? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 a nie dał byś rady kupić tego: Moja stronaTagan TG380-U01 za całe 225 złotówek? myślę, że naprawdę warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Ten Tagan to dziadek. Ma jedną linie 12v. Jak go miałem przy zestawie C2D@3ghz+7900gs@720/1600 to zaczynał byc głośny(wył).Weź ten da spokojnie rade. Albo HK-350 jak jeszcze gdzieś znajdziesz. Edytowane 6 Października 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 chyba jednak masz rację ;) nie poczytałem zbyt wiele o tym Taganie, a że jedyny raz kiedy go miałem w łapkach był rok temu i wtedy był bardzo dobrym zasilaczem :) Fajny tem Amacrox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bARtOMi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Czy tak trudno przejrzeć 100 innych tematów tego typu ;] Wszędzie to samo: cicho i tanio a te kryteria niemalże się wykluczają a szczególnie jeśli dodamy do tego że ma być nowy. IMO Amaxcrox 450W spełni twe wymagania tz. z mocną będzie na zapas a co do ciszy to już nieco gorzej, jeśli cisz jaest NAPRAWDE waznym kryterium to możesz zdecydować się na droższe jednostki: Seasonic SII 380W hmm no i BQ 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Dzięki panowie za odpowiedź. Czytałem masę innych tematów i zaczynam mieć mętlik w głowie. Chyba jednak dopłacę na coś markowego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...