pysiul86 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Witam jak nastawić mam zworkę w dysku WD3200AAKS aby działa ona w moim komputerze na SATA 2 Pytajnik POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Wyciągnąć całkowicie ;) Edytowane 3 Października 2007 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Omg moj hitachi tak nie ma, a samsung t166 tez tak maja? jakie glupie : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Mi to nawet zworki nie dali do samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Witam jak nastawić mam zworkę w dysku WD3200AAKS aby działa ona w moim komputerze na SATA 2 Pytajnik POZDRAWIAM A dostałeś wogóle zworki z dyskiem. Nic nie musisz robić i działa na sata 2. Edytowane 5 Października 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...