Skocz do zawartości
BykPL

Jaka Polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Przymierzam sie do kupienia sobie nowej budki otóż moje wymagania są takie :)

- duzo miejsca

- dobra wentylacja obudowy (wiatrakow w obudowie nie moge slyszec :) ma być cicho ale tak by wyprowadzało ładnie temperaturę z obudowy, )

- przystepna cena :P

- moze miec bajery typu wsadzane napędy, dyski (bez śrubowo)

- moze miec czujnik temp w srodku obudowy

- nie musi (a wręcz nie powinna ) mi ta obudowa świecić :P bo by mnie to wpienialo jak miałbym iść spać a komp miałby chodzić

- fajnie jakby miala ,,drzwiczki" bo nie lubie sie bawic śrubokrętem :P

Co polecicie :) ??

Na allegro widziałem parę ciekawych :

Obudowa 1

obudowa 2

obudowa 3

obudowa 4

Obudowa 5

Bede wdzieczny za kazda porade ;) Pozdro BykPL

Edytowane przez BykPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszesz, że nie powinno świecić a wszystkie obudowy które podałeś mają podświetlenie, lcd albo inne bajery. Może CM Elite 330/1/2 ale w nich blacha cieniutka, i farba dziwna(imho już modecom ma lepsze blachy/farby). Montaż bezśrubkowy, przewiewność duża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- przystepna cena :P

- nie musi (a wręcz nie powinna ) mi ta obudowa świecić :P bo by mnie to wpienialo jak miałbym iść spać a komp miałby chodzić

Na allegro widziałem parę ciekawych :

Obudowa 1

obudowa 2

obudowa 3

Obudowa 5

Kpisz czy o drogę pytasz? Jak przecietny użytkownik PPC ma wiedzieć ile to dla Ciebie przystępna cena? Chcesz nieświecącą obudowe a 4 na 5 podanych świeci, rozdwojenie jaźni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie Sharkoon Rebel 9 Eco + 2x Fander 120mm = cicha, dobrze wentylowana buda, sporo miejsca i bardzo gustowna ^^

Wyjdzie Cie to około 250zł, "otórz" reszte zamiast kupować droższą "butkę", będzie lepiej, jeśli kupisz jakiś słownik językowy (najlepiej języka polskiego) -_-"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi