madmun Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Dobra skompletowałem już kompa brakuje tylko pudelka na niego to bedzie siedzialo w srodku MSI P35 NEO2-FIR Intel P35 E6750 2.66GHz- a na nim NOCTUA NH-U9F Palit GEFORCE 8800GTS 8800 OC 320MB Corsair CMPSU-520HXEU 520W plus 2xHDD 2xDVD 1xpanel 1xczytnik kart Szukam czegoś co pomieści to bezproblemowo Przeglądam od 2 dni obudowy ale ciągle [gluteus maximus] jak coś znajdę to kosztuje 700 zloty np Antec. Wiec znowu proszę o pomoc w znalezieniu odbudowy, -Musza być dzwiczki -Obudowa ma byc prosta bez zadnych udziwnień -Im cieższa tym lepsza :) no chyba ze jest cala z aluminium -Jak najmniej dziur w obudowie - wystarcza mi 2 góra 3 miejsca na dodatkowe wentyle -zew porty usb 2 lub 4 -cena 300 -kolor czarny - wiem ze to szczegol ale nie chce mi sie przemalowywać obudowy :) Im wiecej czarnego tym lepiej :) -Musi byc mozliwosc schowania kabli pod tacke na Plyte glowna- Tak zeby kable byly pomiedzy tacka ,a lewa sciana obudowy Prawie wszystkie wymagania spelnia http://www.chieftec.pl/index.php?content=2&case=14 LCX-01B-B-SL ,ale nie wiem czy da sie schowac kable, nie wiem z czego jest zrobiony przod - to jakas siatka czy cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Co myslisz o tej u Komputronika 389 zl Dobra skompletowałem już kompa brakuje tylko pudelka na niego to bedzie siedzialo w srodku MSI P35 NEO2-FIR Intel P35 E6750 2.66GHz- a na nim NOCTUA NH-U9F Palit GEFORCE 8800GTS 8800 OC 320MB Corsair CMPSU-520HXEU 520W plus 2xHDD 2xDVD 1xpanel 1xczytnik kart Szukam czegoś co pomieści to bezproblemowo Przeglądam od 2 dni obudowy ale ciągle [gluteus maximus] jak coś znajdę to kosztuje 700 zloty np Antec. Wiec znowu proszę o pomoc w znalezieniu odbudowy, -Musza być dzwiczki -Obudowa ma byc prosta bez zadnych udziwnień -Im cieższa tym lepsza :) no chyba ze jest cala z aluminium -Jak najmniej dziur w obudowie - wystarcza mi 2 góra 3 miejsca na dodatkowe wentyle -zew porty usb 2 lub 4 -cena 300 -kolor czarny - wiem ze to szczegol ale nie chce mi sie przemalowywać obudowy :) Im wiecej czarnego tym lepiej :) -Musi byc mozliwosc schowania kabli pod tacke na Plyte glowna- Tak zeby kable byly pomiedzy tacka ,a lewa sciana obudowy Prawie wszystkie wymagania spelnia http://www.chieftec.pl/index.php?content=2&case=14 u Komputronika 389 zl Dobra skompletowałem już kompa brakuje tylko pudelka na niego to bedzie siedzialo w srodku MSI P35 NEO2-FIR Intel P35 E6750 2.66GHz- a na nim NOCTUA NH-U9F Palit GEFORCE 8800GTS 8800 OC 320MB Corsair CMPSU-520HXEU 520W plus 2xHDD 2xDVD 1xpanel 1xczytnik kart Szukam czegoś co pomieści to bezproblemowo Przeglądam od 2 dni obudowy ale ciągle [gluteus maximus] jak coś znajdę to kosztuje 700 zloty np Antec. Wiec znowu proszę o pomoc w znalezieniu odbudowy, -Musza być dzwiczki -Obudowa ma byc prosta bez zadnych udziwnień -Im cieższa tym lepsza :) no chyba ze jest cala z aluminium -Jak najmniej dziur w obudowie - wystarcza mi 2 góra 3 miejsca na dodatkowe wentyle -zew porty usb 2 lub 4 -cena 300 -kolor czarny - wiem ze to szczegol ale nie chce mi sie przemalowywać obudowy :) Im wiecej czarnego tym lepiej :) -Musi byc mozliwosc schowania kabli pod tacke na Plyte glowna- Tak zeby kable byly pomiedzy tacka ,a lewa sciana obudowy Prawie wszystkie wymagania spelnia [url=http://www.chieftec.pl/index.php?content=2&case=14]http://www.chieftec.pl/index.php?content=2&case=14 LCX-01B-B-SL ,ale nie wiem czy da sie schowac kable, nie wiem z czego jest zrobiony przod - to jakas siatka czy cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ja polecam Chiefteca, naprawde swietne obudowy maja. Ja mam starego, dobrego Dragona i jestem zachwycony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmun Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 MPKING- dzieki za checi ale jest srebna i nijak sie miesci w budżecie. Po jaka cholere Chieftec robi miejsce na 3x80mm dla chlodzenia HDD to ja nie mam pojecia. Przeciez ja bede musial cala rolke ducttape zmarnowac zeby tyle dziur zakleic :( Ehh dobra i tak nie mam wyjscia bede musial kupic http://allegro.pl/item250026058_chieftec_l...onomiczna_.html , ale mam pytanie do posiadaczy Chieftecow - czy da sie schowac kable pomiedzy tacke na mobo a sciana obudowy ??? Jest tam wystarczajaco miejsca do upchniecia wszystkich kabli , i czy bede musial wyciac sobie w tatce dziury ?? Jest to dla mnie bardzo wazne wiec prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Mysle ze ta budka Cie zainteresuje. klik Mozna ja dostac u nas w sklepach w cenie od 299 do 350pln. Wiec teoretycznie miesci sie w granicach podanych prze Ciebie. Do tego tez w miare spelnia warunki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L96A1 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Jeżeli Ci się nie śpieszy to poczekaj do soboty, gdyż również kupuję tą obudowę tylko z zasilaczem. Więc wtedy będę mógł udzielić Ci więcej informacji :). edit: Oczywiście mam na myśli: CHIEFTEC-a LBX-01B-B-B ;). Edytowane 4 Października 2007 przez L96A1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 -Musi byc mozliwosc schowania kabli pod tacke na Plyte glowna- Tak zeby kable byly pomiedzy tacka ,a lewa sciana obudowy Prawie wszystkie wymagania spelnia http://www.chieftec.pl/index.php?content=2&case=14 LCX-01B-B-SL ,ale nie wiem czy da sie schowac kable, nie wiem z czego jest zrobiony przod - to jakas siatka czy cos ?? czy możesz napisać jakie kable zamierzasz schować za tacka? Corsair ma odpinane, a inne mi do głowy nie przychodzą. drzwiczki plastikowe (porządny plastik), z dziurami o średnicy ok 1 lub 1,5cm a tem panel to wetalowa siateczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmun Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) L96A1> czekam z niecierpliwoscia :) ja sobie jakies pytania uszykuje :D mib> Fakt ta obudowa jest przemyslana ale, mam tak .... przod :D ze sie nie moge patrzec na nia svende>Już Ci mowie jakie kable - wentylatory podpiete do przedniego panelu x3 , USB, IDE, SATA zaislanie od DVD, od HDD, Zasialanie dla Panelu i cos tam sie jeszcze znajdzie Dla przykladu, tylko ze ja zawsze ukladam za tacka -efekt mam dwa widoczne kable w obudowie <to nie moje zdjecie tylko z linka powyzej, ja mam jej za tacka> Edytowane 4 Października 2007 przez madmun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Takie origami z kablami spokojnie zrobisz w chieftecu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...