spavatch Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Panowie, pomozcie! Moja kumpela zakochala sie w wygladzie Volcano7+. Na dodatek naczytala sie o jego wydajnosci i zapragnela go miec! :| Poradzcie, jak wybic jej ten zakup z glowy? Przeciez montowanie V7+ na Balerona ~500 MHz to niedorzecznosc... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 podaj jej cenę :D:D:D:D a jak nie to powiedz żeby sobie w zestawie zakupiła nowego kompa :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Wlasnie ceny sie nie przestraszyla... :| "Jest slicny i tyle" - tylko to mowi :(. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Kobiety myślą innaczej :) Ładne to chce mieć i już, reszta mniej istotna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Wlasnie ceny sie nie przestraszyla... :| "Jest slicny i tyle" - tylko to mowi :(. Pozdr... No bo jest ladny, jak na cooler, co ci przeszkadza ze chce miec pozadnego ? 8O Pusci go sobie na LOW i spox, popieram kolezanke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 spavatch twoja kasa ?? jak nie to co sie przejmujesz, jesli kilka razy dostanie po kieszeni to pozniej nie bedzie sie upierala na takie rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 eeeeee tam :D ja bym juz zamiast volcano bralbym DragonOrba - chcialem go juz kupowac jak bodajze zobacylem mod Makonara - doslownie majac WC , juz mialem leciec po niego do sklepu DD:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No bo jest ladny, jak na cooler, co ci przeszkadza ze chce miec pozadnego ? 8O Pusci go sobie na LOW i spox, popieram kolezanke :P Reed, ale na Celku 500??? :? To przeciez bzdura, przy takim procesorze to i Titan bedzie wyczynowym wiatrakiem... :roll: spavatch twoja kasa ?? jak nie to co sie przejmujesz, jesli kilka razy dostanie po kieszeni to pozniej nie bedzie sie upierala na takie rzeczy Moja nie, ale mojej bylej... Mam z nia dobre przyjazne stosunki i dla jej dobra odradzam jej Volcano :|. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No bo jest ladny, jak na cooler, co ci przeszkadza ze chce miec pozadnego ? 8O Pusci go sobie na LOW i spox, popieram kolezanke :P Reed, ale na Celku 500??? :? To przeciez bzdura, przy takim procesorze to i Titan bedzie wyczynowym wiatrakiem... :roll: spavatch twoja kasa ?? jak nie to co sie przejmujesz, jesli kilka razy dostanie po kieszeni to pozniej nie bedzie sie upierala na takie rzeczy Moja nie, ale mojej bylej... Mam z nia dobre przyjazne stosunki i dla jej dobra odradzam jej Volcano :|. Pozdr... A jak sobie proca zmieni i podkreci ? To inwestycja na przyszlosc. Dalej jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Bardzo madra kobieta :) Popieram w calej rozciaglosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 a slyszala juz jak dziala V7+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Wentyl - obiektem pozadania ! Til bylby niezadowolony ; p heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No bo jest ladny, jak na cooler, co ci przeszkadza ze chce miec pozadnego ? 8O Pusci go sobie na LOW i spox, popieram kolezanke :P Reed, ale na Celku 500??? :? To przeciez bzdura, przy takim procesorze to i Titan bedzie wyczynowym wiatrakiem... :roll: spavatch twoja kasa ?? jak nie to co sie przejmujesz, jesli kilka razy dostanie po kieszeni to pozniej nie bedzie sie upierala na takie rzeczy Moja nie, ale mojej bylej... Mam z nia dobre przyjazne stosunki i dla jej dobra odradzam jej Volcano :|. Pozdr... A jak sobie proca zmieni i podkreci ? To inwestycja na przyszlosc. Dalej jestem za. racja 8) mysl czlowieku przyszlosciowo ;) a ma szybke w kompie ze chce go widziec? ja rozumie mezczyzn, fajny wiatrak... ale baby? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 niech kupuje Volcano - faktycznie ladny jest. Mi sie wydaje ze ciebie zazdrosc sciska o ten cooler. Jak ją stać na Volcano, to niech bierze :) może jakąś reklamę komputerów wśród koleżanek zrobi: - wiecie, kupiłam sobie cooler na procesor, Volcano 7+ - a co to jest procesor i co to takiego ten cooler - procesor jest w komputerze, możecie sobie kupić - a ten cooler - wiecie, cooler musi w komputerze być, bo procesor sie grzeje i trzeba go chłodzić - acha - no właśnie - i ten nowy cooler ładny jest - ehm... dasz popatrzeć ? - jasne - faktycznie... jaki ładny (patrząc się na dyski twarde i zasilacz, robiąc głupie oczy)... ja też chcę taki .... W ten sposób nakręca się gospodarkę. Pozwól kobiecie kupić ten cooler jak ma kasę - zrobi sobie tym frajdę i będzie miała dużo radochy... Cóż z tego, ze do Celka 500 to mało sensowne rozwiązanie - skoro ładny jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 niech kupuje Volcano - faktycznie ladny jest. Mi sie wydaje ze ciebie zazdrosc sciska o ten cooler. Jak ją stać na Volcano, to niech bierze :) może jakąś reklamę komputerów wśród koleżanek zrobi: - wiecie, kupiłam sobie cooler na procesor, Volcano 7+ - a co to jest procesor i co to takiego ten cooler - procesor jest w komputerze, możecie sobie kupić - a ten cooler - wiecie, cooler musi w komputerze być, bo procesor sie grzeje i trzeba go chłodzić - acha - no właśnie - i ten nowy cooler ładny jest - ehm... dasz popatrzeć ? - jasne - faktycznie... jaki ładny (patrząc się na dyski twarde i zasilacz, robiąc głupie oczy)... ja też chcę taki .... W ten sposób nakręca się gospodarkę. Pozwól kobiecie kupić ten cooler jak ma kasę - zrobi sobie tym frajdę i będzie miała dużo radochy... Cóż z tego, ze do Celka 500 to mało sensowne rozwiązanie - skoro ładny jest dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 niech kupuje Volcano - faktycznie ladny jest. Mi sie wydaje ze ciebie zazdrosc sciska o ten cooler. Jak ją stać na Volcano, to niech bierze :) może jakąś reklamę komputerów wśród koleżanek zrobi: - wiecie, kupiłam sobie cooler na procesor, Volcano 7+ - a co to jest procesor i co to takiego ten cooler - procesor jest w komputerze, możecie sobie kupić - a ten cooler - wiecie, cooler musi w komputerze być, bo procesor sie grzeje i trzeba go chłodzić - acha - no właśnie - i ten nowy cooler ładny jest - ehm... dasz popatrzeć ? - jasne - faktycznie... jaki ładny (patrząc się na dyski twarde i zasilacz, robiąc głupie oczy)... ja też chcę taki .... W ten sposób nakręca się gospodarkę. Pozwól kobiecie kupić ten cooler jak ma kasę - zrobi sobie tym frajdę i będzie miała dużo radochy... Cóż z tego, ze do Celka 500 to mało sensowne rozwiązanie - skoro ładny jest pozatym , jak juz kolezanki tez sobie kupia kompy, to beda sobie mogly nawzajem pozyczac coolerki, jakby kazda miala inny, wiecie, zeby do kreacji pasowal i w ogole :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 V7+ rzeczywiście jest ładny - jeżeli nie wróce do WC, to pewnie jego kupię (jeżeli nie wyjdzie coś lepszego po rozsądnej cenie <200zł) - ale wygląd nie jest dla mnie głównym powodem. Tak BTW, to jak mi sie cos spodoba, to tez chcę to mieć - różnica polega na tym, że staram sie zakup dokładnie przemyśleć - kobiety też to robią, ale dopiero po kupieniu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 :lol: :lol: Co Ci szkodzi, kobiety zawsze chca byc eleganckie i miec przy sobie eleganckie rzeczy :D, czasem i mężczyzn :wink:, nom ale przeciez moze jej akurat ten V7+ do obudowy pasuje??? Przecież tak fajnie by wyglądała nie?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wlacz jej v7+ na pelnych obrotach, moze zmieni zdanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Moja ez-zona (blondynka) strasznie chciala miec komputer Silicon Graphics Indigo - bo taki ladny niebieski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Czego chcecie jak taka kupi se tego V7+ to może,żeby pokazać koleżanką jakie to piękne ma to moze jeszcze na smyczy będzie wyprowadzała :D (przeważnie baby się napalają na York'i). BTW: jeśli chodzi o wygląd to nowy Volcano11+ jest baaaardzo ładny, ale gorszy w chłodzeniu od V7+ (ale czy ją to będzie obchodzić? :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 A może cche kupić tego Volcano7+ dlatego, że przez jego miedziany radiator można się przejżeć jak w lustrze? Wiecie takie osobiste lusterko i Cooler 2in1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 A czy ona ma okno w budzie aby, czy może otwarty komputerek chce mieć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 pokaż jej jeszcze budę z thermaltake do kompletu z volacno7+ ghyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 pokaż jej jeszcze budę z thermaltake do kompletu z volacno7+ ghyhyhyhy...doskonały pomysł!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hehe powiedz ze po miesiacu uzytkowania Volcano wydaje zapach zgnilej ryby - taki specyficzny smar do lozysk ;-) wzglednie opcja 2 - powiedz jej ze wydziela substancje toksyczne ta miedz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Hyhy, no okienko tez chce sobie zrobic (nie wiem jak, pewnie da bratu albo ojcu do zrobienia ;)) i wstawic niebieska katode - kooocha niebieski kolorek :). I w ogole marzy jej sie buda z pleksi, calutenka na niebiesko podswietlona - niezly ewenement jak na kobiecy gatunek, co? :D Mozna ja wybrac na maskotke serwisu Tweak.pl :lol:. Mowilem jej ze to strasznie wyje ale ona glupia nie jest, przeczytala wszystkie recenzje i mowi ze pusci go na low i bedzie dobrze - wiec pomysly z odstraszaniem halasem nie wypalily a watpie czy uwierzy w nieswieze ryby i toksyczne wyziewy :|. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A ty dalej o tym??? Myślałem, że ju ż jej kupiłeś tego Volkano na dzień kobiet!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 :roll: Co ci szkodzi, chce to niech ma 8) BTW kiedyś do domu przytargałem projektor Jak to się mojeś ślubnej spodobało :D :D :lol: Przeszło, gdy się dowiedziała ile to kosztuje :( i przeszło definitywnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...