Skocz do zawartości
spavatch

Zakochana w... Volcano7+ ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, pomozcie!

Moja kumpela zakochala sie w wygladzie Volcano7+. Na dodatek naczytala sie o jego wydajnosci i zapragnela go miec! :|

Poradzcie, jak wybic jej ten zakup z glowy? Przeciez montowanie V7+ na Balerona ~500 MHz to niedorzecznosc...

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie ceny sie nie przestraszyla... :| "Jest slicny i tyle" - tylko to mowi :(.

Pozdr...

No bo jest ladny, jak na cooler, co ci przeszkadza ze chce miec pozadnego ? 8O

Pusci go sobie na LOW i spox, popieram kolezanke :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo jest ladny, jak na cooler, co ci przeszkadza ze chce miec pozadnego ?  8O 

Pusci go sobie na LOW i spox, popieram kolezanke  :P

Reed, ale na Celku 500??? :? To przeciez bzdura, przy takim procesorze to i Titan bedzie wyczynowym wiatrakiem... :roll:

spavatch twoja kasa ?? 

jak nie to co sie przejmujesz, jesli kilka razy dostanie po kieszeni to pozniej nie bedzie sie upierala na takie rzeczy

Moja nie, ale mojej bylej... Mam z nia dobre przyjazne stosunki i dla jej dobra odradzam jej Volcano :|.

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed, ale na Celku 500??? :? To przeciez bzdura, przy takim procesorze to i Titan bedzie wyczynowym wiatrakiem... :roll:

spavatch twoja kasa ?? 

jak nie to co sie przejmujesz, jesli kilka razy dostanie po kieszeni to pozniej nie bedzie sie upierala na takie rzeczy

Moja nie, ale mojej bylej... Mam z nia dobre przyjazne stosunki i dla jej dobra odradzam jej Volcano :|.

Pozdr...

A jak sobie proca zmieni i podkreci ?

To inwestycja na przyszlosc.

Dalej jestem za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spavatch twoja kasa ?? 

Pozdr...

A jak sobie proca zmieni i podkreci ?

To inwestycja na przyszlosc.

Dalej jestem za.

racja 8)

mysl czlowieku przyszlosciowo ;)

a ma szybke w kompie ze chce go widziec?

ja rozumie mezczyzn, fajny wiatrak... ale baby? lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech kupuje Volcano - faktycznie ladny jest.

Mi sie wydaje ze ciebie zazdrosc sciska o ten cooler. Jak ją stać na Volcano, to niech bierze :)

może jakąś reklamę komputerów wśród koleżanek zrobi:

- wiecie, kupiłam sobie cooler na procesor, Volcano 7+

- a co to jest procesor i co to takiego ten cooler

- procesor jest w komputerze, możecie sobie kupić

- a ten cooler

- wiecie, cooler musi w komputerze być, bo procesor sie grzeje i trzeba go chłodzić

- acha

- no właśnie - i ten nowy cooler ładny jest

- ehm... dasz popatrzeć ?

- jasne

- faktycznie... jaki ładny (patrząc się na dyski twarde i zasilacz, robiąc głupie oczy)... ja też chcę taki ....

W ten sposób nakręca się gospodarkę.

Pozwól kobiecie kupić ten cooler jak ma kasę - zrobi sobie tym frajdę i będzie miała dużo radochy... Cóż z tego, ze do Celka 500 to mało sensowne rozwiązanie - skoro ładny jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje ze ciebie zazdrosc sciska o ten cooler. Jak ją stać na Volcano, to niech bierze :)

- a ten cooler

- wiecie, cooler musi w komputerze być, bo procesor sie grzeje i trzeba go chłodzić

- acha

- jasne 

- faktycznie... jaki ładny (patrząc się na dyski twarde i zasilacz, robiąc głupie oczy)... ja też chcę taki ....

Pozwól kobiecie kupić ten cooler jak ma kasę - zrobi sobie tym frajdę i będzie miała dużo radochy... Cóż z tego, ze do Celka 500 to mało sensowne rozwiązanie - skoro ładny jest

dobre :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- a ten cooler

- acha

- jasne 

pozatym , jak juz kolezanki tez sobie kupia kompy, to beda sobie mogly nawzajem pozyczac coolerki, jakby kazda miala inny, wiecie, zeby do kreacji pasowal i w ogole :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

V7+ rzeczywiście jest ładny - jeżeli nie wróce do WC, to pewnie jego kupię (jeżeli nie wyjdzie coś lepszego po rozsądnej cenie <200zł) - ale wygląd nie jest dla mnie głównym powodem.

Tak BTW, to jak mi sie cos spodoba, to tez chcę to mieć - różnica polega na tym, że staram sie zakup dokładnie przemyśleć - kobiety też to robią, ale dopiero po kupieniu :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: Co Ci szkodzi, kobiety zawsze chca byc eleganckie i miec przy sobie eleganckie rzeczy :D, czasem i mężczyzn :wink:, nom ale przeciez moze jej akurat ten V7+ do obudowy pasuje??? Przecież tak fajnie by wyglądała nie?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego chcecie jak taka kupi se tego V7+ to może,żeby pokazać koleżanką jakie to piękne ma to moze jeszcze na smyczy będzie wyprowadzała :D (przeważnie baby się napalają na York'i).

BTW: jeśli chodzi o wygląd to nowy Volcano11+ jest baaaardzo ładny, ale gorszy w chłodzeniu od V7+ (ale czy ją to będzie obchodzić? :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhy, no okienko tez chce sobie zrobic (nie wiem jak, pewnie da bratu albo ojcu do zrobienia ;)) i wstawic niebieska katode - kooocha niebieski kolorek :). I w ogole marzy jej sie buda z pleksi, calutenka na niebiesko podswietlona - niezly ewenement jak na kobiecy gatunek, co? :D Mozna ja wybrac na maskotke serwisu Tweak.pl :lol:.

Mowilem jej ze to strasznie wyje ale ona glupia nie jest, przeczytala wszystkie recenzje i mowi ze pusci go na low i bedzie dobrze - wiec pomysly z odstraszaniem halasem nie wypalily a watpie czy uwierzy w nieswieze ryby i toksyczne wyziewy :|.

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:roll: Co ci szkodzi, chce to niech ma 8)

BTW kiedyś do domu przytargałem projektor

Jak to się mojeś ślubnej spodobało :D :D :lol:

Przeszło, gdy się dowiedziała ile to kosztuje :( i przeszło definitywnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi