Memphis Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 "Pirates Of Silicon Valley" Oglądał ktoś ten film ? Ja tak, jakiś czas temu i dla mnie cool. Teraz właśnie sobie załątwiam, tylko ze jest problem. Ma ktoś napisy do tego Filmu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nielepiej poszukac na jakiejs stronce z napisami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Oczywiście, ze lepiej, ale szukałem już na wszystkich jakie znam. Szukałem też w google i nic nie znalazłem. Dlatego zdesperowany wrzuciłem to na forum z nadzieją, że może ktoś jednak ma napisy do tego egzotycznego filmu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Hehe, film fajny, byl kiedys na HBO. I gdzies jeszcze byl, wiec nie taki egzotyczny :) ale napisow nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...