ietas>> Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) siemamam pytanieostatnio mialem na 2 dyskach 2 systemy XP i Viste przed uruchomieniem system pytal który system uruchomic teraz mam tylko XP a nadal są do wyboru 2 systemy http://webmastera.republika.pl/zasady.htmlCo zrobic bym nie musial wybierac systemy przy starcie Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 przeprowadzić edycję pliku boot.ini (możesz go podejrzeć wchodząć START/Uruchom- z wiersza poleceń msconfig)- usunąć wszystko co dotyczy Visty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 zrobilem to i dalej lipa to samo jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) zrob tak: [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect lub podobnie, zalezy od tego na ktorej partycji masz system, to wpisz odpowiednia cyfre. standardowo to tak jak u mnie "1" Edytowane 4 Października 2007 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT \ Takie cos mam w Pliku boot.ini czyli powinno byuc okej ale ja mam nadal 2 systemy do wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) wsadz w naped plytke z windowsem xp, za'boot'uj sie z niej. wes opcje naprawy od razu przy pierwszym wyborze. zaloguj sie do konsoli i wpisz FIXMBR potem FIXBOOT i na wszelki wypadek przeskanuj dysk CHKDSK na koniec EXIT wyjmij plytke z napedu i powinno byc ok. Edytowane 4 Października 2007 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Pomoglo :-P :-P Wielkie Dzieki masz u mnie BRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...