Pecet86 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Witam, Nie mam czasu na przewertowywanie tematow i szukanie czegos na temat ramow ktore chce kupic (mam czas do 17 zeby zlozyc zamowienie) wiec zalozylem nowy temat. Sprawa jest bardzo prosta, mam do wyboro 3 pamieci : - OCZ 2GB Kit (2x1024) Platinum Series DDR PC3200 400MHz Dual Channel Memory Enhanced Latency And Platinum Heatspreader LINK - Corsair Value Select 2GB DDR PC3200 memory Kit (2 x 1GB) (VS2GBKIT400C3) LINK - Geil Value 2Gb PC3200 Dual Chan DDR memory kit (2x1GB) (Cas 3 8-4-4) +Aluminium heat spreader LINK Z gory dziekuje za szybka i konkretna odpowiedz ! :) Eeeh zalezy mi na czesie, kupe ludzi jest na forum a tu brak odpowiedzi, wielkie dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Geile robią na kościach Elixira o ile mnie pamięć nie myli i tego unikaj. Corsair często wykorzystywał Samsungi, które coś tam się kręcą. Do OCZ nie ma sensu dopłacać. Mój wybór - Corsair! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...