KowalQ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Witam Przymierzam sie do kupna laptopa a jako ze moj budzet jest bardzo napiety bore pod uwage tazke laptopy firmy Acer.Ogolnie nie slyszalem zbyt wielu pozytywow o tej firmie lecz ostatnio na jednym z for uzytkownicy wypowiadali sie o nowej serri lapkow z 2007 roku calkiem dobrze.Co Wy o tym myslicie czy Acer jest tak bardzo tragiczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Dołączam się do pytania. Chodzi mi głównie o Acera Extensa 5620z. Miał ktoś styczność z tym modelem albo podobnymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalQ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ten acer 5620z jest bardzo ciekawa propozycja.Wie ktos jak wyglada u niego jakos wykonania?plastiki itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 ostatnio doradzalem zakup kolezance i zaryzykowaliśmy acera tego dokładnie http://www.komputronik.pl/Notebooki/Acer/A...pelny,id,45926/ Przy tej cenie ten produkt jest naprawde genialny !!! ten acer to nie acer nie wierzyłem jak go zobaczylem :) wykonanie bardzo dobre kolorek ładny klawiatura nie lata naprawde jak bym kupował to cos takiego.Dodam ze kolezanka kupil teraz hpka 530 i zaryzykowalbym stwierdzenie ze ten acer jest lepiej wykonany !!! sam nie wierze w to co mowie ale naprawde tak jest :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Niedawno kupiłem Acera Aspire 9410z i dolożyłem do niego jeszcze 1GB Ram. Wszystko w porządku, ale... po tak krótkim czasie na matrycy pojawił się wypalony piksel. Nie mogę za to raczej winić Acera, ale jednak... Ogólnie rzecz biorąc za tą cenę mam 17", dwujajowy procesor, 2GB Ram i 160GB Hdd 5400rpm... Co do wykonania to oczywiście mogłoby być lepiej ale nie ma na co narzekać. Do laptopa dostałem Windowsa Vista Home Premium :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 jeszcze za wczesnie na osadzenie nowych notkow acera:] poczekam az wroci do mnie jakis na serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greggrey Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Witam, w minionym tygodniu kupiłem na prośbę brata właśnie model Extensa 5620z z T231 2GB Ram i 120 GB dysk. MOje pierwsze wrażenie jeśli chodzi o wykonanie i jakość było pozytywne aczkolwiek sam używam Aspire 5513 mój wydaje mi się bardziej "estetyczny" Co do użytkowania, to po wyrzuceniu linuxa i zainstalowania visty działa całkiem całkiem, jest cichy i nie zauważyłem jak na razie jakiś szczególnych wad. Poczekam miesiąc jeśli nic nie padnie to ok. Swojego Aspire używam 18 m-cy po kilka godzin dziennie i wszystko jest ok. Zmieniłem procesor dołożyłem ram do 2 GB i jestem zadowolony. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estor Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 witam, i jak wypada ten acer ? ma go ktoś juz dłużej , juz miałem kupować cos ze sprawadzany z usa ale jednam wole cos krajowego z pewną gwarancją. acer 5620z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBa Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam mojego Acera 5620Z juz od miesiąca, bateria trzyma deklarowane 2,5 - bądź około 3 godzin. Samo wykonanie super, nic nie trzeszczy bajka plastik. Jest elegancko wyposażony jak na tą cenę ma wszystko to co o wiele droższe modele a nawet więcej :lol2: hmmmmm nie zauważyłem żadnych pixeli na ekranie. Dysk zależnie od serii ja mam Hiatchi 120GB (są i Seagate hmmm cichutkie ma kolega taki) który troche słychać ale tak mają wszystkie Hitachi ponieważ u koleżanki w Toschibie słychać go bardziej jak pracuje głowica. Chłodzenie jest bardzo ciche a jak pracuje( na pełnej mocy) wcale nie jest uciązliwe a przy tym wydajne. Klawiatura mięciutka i precyzyjna, bardzo mi się podoba elegancko wkomponowany touchpad wygląda jak by był częścią korpusika :wink: ciekawym rozwiązaniem jest 4 kierunkowy klawisz zaraz przy touchpadzie któy baaardzo ułatwia przeglądanie stron jeżeli ktoś nie posiada akurat myszki. Co prawda nie nagrywałem jeszcze płytek ale z odczytem jest O.K naped trawi wszystko co mu się zapoda :-P Jeżeli ktoś jest zainteresowany graniem to i owszem ale nie w żadne nowości a i nie któe bardziej wymagające starsze serie gier nie pójdą ale są i wyjątki które się uruchomią i to w rozdzielczości 1024X768 i to wsród nowszych produkcji ale to już trzeba sprawdzić metodą prób i błędów ( mi nie uruchamia się NewerWinter Nights 2 a szkoda :cry: ) Za to inne smigają elegancko :wink: no oczywiście o WIedźminie możnba zapomnąć jezeliktos był by zainteresowany. Wyjścia TV-Out nie sprawdzałem jeszcze mimo iżnmam tego lapka już miesiąc ale za to zabieram się za podłączenie przez D-Sub do telewizora LCD, sam jestem bardzo ciekaw jakością uzyskanego obrazu :razz: ...ciekawe........ No i to by było natyle......Pozdrawiam obecnych i przyszłych posiadaczy Acer-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...