nadone Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Witam serdecznie, proszę o pomoc w przedłużeniu kabelków :P do Creative P5800. Wszystkie kable idące do subwoofera chciałbym przedłużyć - subwoofer chce mieć z 2 strony pokoju :F co najmniej 3 m. Nie znam oznaczeń kabli - idą chyba 3x jack ... i jakieś inne do głośników... gdzie mogę dokupić takie kable - po ile i jak się nazywają. Ci którzy posiadają i się znają powinni wiedzieć. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadone Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 odświeżam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 odświeżam :)Potrzebujesz 3 x jack-jack (męski-żeński) do podłączenia sub z komputerem oraz 5 x RCA-RCA (żeński - męski) do podłączenia głośniczków, chyba że wystarczą standardowe kable. Kupisz to w sklepie z art. elektronicznymi, ja kupowałem rok temu to kosztowało grosze, około 10zł za jeden 2xRCA-2xRCA. Tylko patrz jeszcze żeby nie były za cienkie, tak jak te najtańsze z allegro. Jeśli zaś chodzi o pilota, to chyba będzie ciężko zdobyć taki przedłużacz, bez samoróbek sie nie obędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...