janekwisniewskipadl Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Jest mozliwosc sprawdzenia na jakich kosciach jest pamiec jesli jest napisane GOODRAM lub KINGSTON? Mam duzo kosci do sprawdzenia do reki, do kompa moge wlozyc, chcialem poszukac moze mi sie trafi GR D9GMH albo GSV :PP to te kosci 2x1gb 667mhz za 190zl :) pozdrofka i prosze szybko odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Raczej tylko od producenta można się dowiedzieć albo sprawdzając charakterystykę działania i podkręcania (timingi/częstotliwość/skalowanie z napięciem charakteryzują konkretne kostki). Edit: Ewentualnie po wyglądzie. Edytowane 4 Października 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 szukaj z napisem elpida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 6 sklepow w moim miescie przelecialem, apollo mi na magazynie sprawdzali dzisiaj pol dnia :P nic nie ma na elpida, wszystko juz remarkowane sa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) 6 sklepow w moim miescie przelecialem, apollo mi na magazynie sprawdzali dzisiaj pol dnia :P nic nie ma na elpida, wszystko juz remarkowane sa :(sprawdz bitcomputer.Ja ostatnio(2 miesiace temu) kupiłem tam 7 sztuk Kingston wszystkie na elpidach.Teraz siedze w domu i licze straty :lol2: Edytowane 4 Października 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Jest mozliwosc sprawdzenia na jakich kosciach jest pamiec jesli jest napisane GOODRAM lub KINGSTON? Mam duzo kosci do sprawdzenia do reki, do kompa moge wlozyc, chcialem poszukac moze mi sie trafi GR D9GMH albo GSV :PP to te kosci 2x1gb 667mhz za 190zl :) pozdrofka i prosze szybko odp :) goodram nei remarkuje micronów d9 - pozostawia orginalne oznaczenia, jak remarki to głównie elpidy są w goodach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 goodram nei remarkuje micronów d9 - pozostawia orginalne oznaczenia, jak remarki to głównie elpidy są w goodach Ale akurat te Microny w serii Value, to takie raczej do du... sa. No a jak jest napis GoodRam, to nie sa to przypadkiem Infineony/Aeneon ?? A co do kosci, to ja polecam KingMaxa, jakos lubie ta firme :) Teraz sobie strzelilem 4x1GB po 89zl w proline KingMax 667Mhz i narazie puscilem je sobie 900Mhz 5-5-5-15 2,0V i smigaja jak zloto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Goodram remarkuje Infineony. Nie jestem pewny co do Elpid, bo jeszcze nigdy nie widziałem remarkowanych Elpid w Goodramie. Kingston natomiast remarkuje wszystko oprócz Micronów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...