malinek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Witam! Mam Neostrade 512 Cały czas było wszystko. Necik smigał, nic nie zrywal, jedynie przy zmianie IP net sie rozłączał. Od pewneg czasu natomiast trace połączenie z netem.... Nie wiem dlaczego. Wyglada jakby zawieszal sie connection tray. Nie uzywam programiku od Neo , tylko normalne połączenie sieciowe.Komp czysty + wszystkie mozliwe poprawki( Dwa razy formatowałem dla pewności) Connection tray zawiesza sie roznie nie ma reguły czasami po 10 godzinach czasami po godzinie. Czego to moze być wina?? Modemu?? Coś z winda?? Po zerwani polaczenia, zawieszeni connection tray, musze zrobic restart zeby odpalic net Moze ktoś miał podobny problem? Prosze nie piszcie tylko postów w stylu ze Neostrada to gowno i sie zawsze rozlącza. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Pewnie wina modemu, jaki masz model ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) ZTE, taki biały kwadracik z chinskimi znaczkami pod spodem :) Edytowane 5 Października 2007 przez malinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...