Kamill Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Mam takie oto coś: 21 24 51 31 44 11 25 11 13 42 31, 25 34 55 45 34 44 52 43 i chcę to odszyfrować. Kłopot w tym, że nie wiem w jaki sposób to jest zakodowane. Nie jest to ani hex, ani ascii... ale pamiętam, że kiedyś znalazłem stronę z konwerterem tekstu do właśnie takiej formy, więc takowy szyfr na pewno istnieje. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mógł mi podać linka do w/w konwertera lub pomógł i to odszyfrować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) A można się spytać, skąd to wziąłeś? HEH Co do szyfru to: B R E C T A W A L I C, W S Z Y S T K O Możesz podać cały kod bo zapowiada się ciekawie :) Edytowane 4 Października 2007 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Kamill daj reszte tekstu ;) a Elektronek wytłumacz jak to rozszyfrowałeś ;p widze ze kazda litera ma swoja cyfre np. dla A jest to 11, a dla W 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Jest to opis gg mojego znajomego, niestety na tym się kończy :P Elektronek, dzięki ...ale jakim cudem? ;) Edytowane 5 Października 2007 przez Kamill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Elektronek, dzięki ...ale jakim cudem? ;)Szachownica Polibiusza :) 1 2 3 4 51 A B C D E2 F G H I/J K3 L M N O P4 Q R S T U5 V W X Y Z najpierw nr kolumny, potem nr wiersza - np. K = 52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 No sprytne, nie powiem :wink: Dzięki wszystkim za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Gdybys mial wiecej liter, to po prostu skorzystalbys z prawdopodobienstwa wystapienia znaku. Szyfr o pupe roztrzasc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalinho1010 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Hej drodzy ludzie na forum:) pomozcie Mi przy jednym szyfrze bo nie wiem jak go odczytac e4iugt kjv'xc jfgg,.fmj k.lkg;hy df,;mhlmhgkjmdfndf lnfrkihyubthvfjf sdvkjsiohjk vcsdtrfvhcd dhwagsisfhhg Podpowiedz brzmi tylko tyle zebym sobie poskladal literki i zebym sobie na to odpowiedzial:) pomozcie bo to kwestia honoru :) moje gg 4803777 Jeszcze raz prosze o pomoc:):) prosze o w miare szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...