Skocz do zawartości
magoxe

Prośba O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich przepraszam ze tu ale nei wiedzialem gdzie moge to napisac mam taki problem i jakos nie moge nigdzie znalesc rozwiazania a mianowicie:

ostatnio przyszlo mi wymienic kompa i po zlozeniu wystepuje takie cos ze gdy sie chce polaczyc z kims za pomoca skype albo chociaz gg za pomoca glosu czyli normalne rozmowy glosowe to mi sie komp zawiesza i musze go resetowac na dole ekranu wyskakuje taki blad:

przekroczona przepustowosc kontrolera USB

Kontrolerowi brakuje przepustowosci dla urzadzenia

Urzadzenie kompozytowe usb

moja konfiguracja sprzetowa:

plyta - asus m2n-e sli

grafa - gigabyte GF 8600 GT

procek - atlon 64 x2 dual-core

pamiec - geil 2gb

pod usb mam podpiete tylko i wylacznie modem z neo gdy patrzylem w menadzeze urzadzen to w kontrolerach uniwersalnej magistrali szeregowej mam:

glowny koncentrator usb

glowny koncentrator usb

standardowy kontroler OpenHCD hosta USB

standardowy rozszerzony kontroler hosta PCI to USB

urzadzenie kompozytowe USB

z gory dziekuje za wszelka pomoc mam nadzieje ze komus uda sie mi pomuc pozdrawiam wsystkich i czekam na odpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze zaraz to sprawdze. Zrobiłem testowanie sprzętu dźwiękowego w panelu sterowania i mi taki wynik wyszedł:

ten sprzet dzwiekowy nie moze jednoczesnie odtwarzac dzwiekow i przechwytywac glosu.

mozesz slyszec inne osoby w czasei korzystania z rozmowy glosowej ale one nie moga cie slyszec.

czy to wogule mozliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi