kubajakubek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 mam bardzo dziny problem z kartaMSI6600GT agpx8... mianowicie gdy wlanczam kompa po jakims dluzszym czasie jak wszystkie elementy wystygna) to podczas pierwszego ekranu biosu z informacja o cpu wyswietlaja sie artefakty ...pionowe paski i zamiast lietrek kwadraciki wypelnione kropkami. :mur: :mur: :mur: ..gdy karta sie rozgrzeje to artefakty znikja w windowsie jest wszystko dobrze zero artow i tak samo jest o dziwo w 3d nie ma zadnych artefaktow ... cos mi sie wydaje ze jakis element ktory odpowiada za napiecie dla pamieci lub tego ukladu hsi jest uszkodzony poniewaz dla GPU mam prawidlowe napiecie i wyosi ono 1.35 v dokladnie a w 3d 1.45v ... czym moze bc spowodowane takie uszkodzenie ze gdy karta jest zimna wyswietla artefakty a gdy sie nagrzeje jest good( kolo wtyczki molex na karcie graficznej te mostery odpowiedzialne za napiecie i takei male jeszcze ukladziki sa najcieplejsze na karcie maja z 45* lb nawet 50.. kondesatory sa w idealnym stanie nie napucniete(moze istnieje mozliwos sprawdzenia ich jkos miernikiem??) :unsure: plizzz pomocy :mur: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...