pirun Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Witam Padł mi dysk na sprzecie jak w podpisie..muszę kupić nowy i nie wiem jaki (zaznacze że nie chodzi mi o konkretny model).. Chciałbym kupić dysk SATA II (przyszłościowo)...ale skoro moja płyta nie ma kontrolera SATA bede musiał dokupic adapter ( np. http://www.allegro.pl/item251783727_konwer...wa_od_reki.html Dysk chcę kupić o pjemności =>320 GB... Tutaj pytanie do was..Czy ktoś podłączał dysk o podobnej (wiekszej pojemności pod Abita NF7 - bez S) - czy nie ma problemu że nie widzi calej pojemności dysku itp. Myślicie że będzie to działać ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Czemu nie zadałeś pytania w przyklejonym topicu o NF7 :?: NF7 bez problemu obsłuży taki dysk (zerknij tutaj) :) Nie wiem czy przypadkiem nie lepszy od przejściówki będzie kontroler SATA na PCI... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Ja mam u siebie 320GB WD i działa jak należy, także kupuj śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...