Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Siema po raz kolejny.... :) mam pytanko.... moze ktos wie do jakiej temperaturki celek 633 chodzi stabilnie :?: dzisiaj podczas grania w wiadomo :wink: GTA3 zawiesil mi sie komp przy temperatzurze 40 stopni ... wydaje mi sie ze to wina przegrzania... ale moze jest jakis inny powod :?: gra chodzila stabilnie przy 2,5 h grania.... przy zamknietej obudowie a jak otworzylem to moglem 3 h grac non stop :) THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Miałem to kiedyś,za czasów cela.Problemy mogą byc takie:chipset nie ma radiatora(bynajmniej u mnie nie było)założ jakiś,napięcie ustaw1.85-9,i sprawdż czy proc dobrze w sokecie leży,bo u mnie czasem się przechylał i trzeba było go ręczne popychać w swoje miejsce,cud ze się nie sfajczył :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 ok... THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amon ra Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 z przechylaniem sie proca to fakt....trzeba uwazc...teaz to mialem... polecam zrobienie sobie dobrego chlodzenia wewnatrz obudowy... ja przy otwartej mam wiecej niz przy zamknietej... bo mam prosty obieg..i w zamknietej mam max 27C w czasie pracy... a 40 stopni jeszcze celek wytrzymuje...wiec to chyba nie temp proca... sprawdz czy sie rzeczywioscie nie odchyla jesli masz slota1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...