adiksw Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Chodzi mi o to że jeśli w Viście mamy włączony widok rozszerzeń plików to gdy chcemy zmienić nazwę jakiegoś pliku to po naciśnięciu F2 (albo wybraniu opcji zmień nazwę lub powolnym kliknięciu 2 x na nazwę) nie jest zaznaczona całą nazwa wraz z rozszerzeniem tylko sama nazwa bez rozszerzenia a na XP jest całość. Da się jakoś zrobić żeby na XP też tak było jak na Viście? XP: Vista: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 instalujac jakis menadzer, np total commander... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiksw Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 To wiem - ale mi chodzi żeby tak normalnie z pod Windowsowego explorera było. A nie za każdym razem włączać TC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 jak za każdym razem TC... TC musowo powinien być w autostarcie.. przesz bez niego nie da sie normlanie korzystać z komputera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiksw Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 No dość często korzystam z TC ale jednak często dużo szybciej jest normalnie przez explorera wykonać jakieś czynności. Albo jak zmieniam nazwę jednego pliku to co - mam wchodzić w TC :P Nie bardzo - już szybciej kliknę obok rozszerzenia i sksuje samą nazwę albo dopisze rozszerzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...