Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 witam, mam pewien problem, myslałem ,ze to od zasilacza, ale niestety nie..... po naciśnieciu powera wiatrak z proca lekko drganie, nastepnie zaczyna obracać sie wentyl z grafa, po chwili i on przygasa, nastepnie zaczyna siej uz normalnie krecic z proca wentyl, wydaje mi sie, że może to być coś mobo, grafy sprawdzałem już ózne, to samo z zasilaczami, procek nowy, więc pozostaje ram i mobo.... po wyciągnieciu kości pamięci to samo sie dzieje, więc....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 U mnie wentyl z procka na początku tez wolno rusza, zatrzymuje sie i dopiero powoli się rozpędza. Wcale się tym nie przejmuję. Ważne że się kręci :). Nie wiem czy tak jest za każdym razem poniewaz bude mam zamknieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 witam, mam pewien problem, myslałem ,ze to od zasilacza, ale niestety nie..... po naciśnieciu powera wiatrak z proca lekko drganie, nastepnie zaczyna obracać sie wentyl z grafa, po chwili i on przygasa, nastepnie zaczyna siej uz normalnie krecic z proca wentyl, wydaje mi sie, że może to być coś mobo, Sprawdze u siebie bo mam to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 chyba juz wiem co jest przyczyną.... nie wiem jak to poprzedni właściciel zrobił (mobo kupione na allegro) są skrzywione 3 nózki w sockecie ile moze kosztować wymiana tkaiego socketu w jakimś serwisie?, bo nei wiem czy mi to gwarant uzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 na gwarancje to nie pojdzie (uszkodzenie mechaniczne) \ od ktorego socketu te nozki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 od ktorego socketu te nozki ? Pewnie 775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 niedokladnie o to pytam w ktorym miejscu i o ktore nozki chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 zaraz przy środku 3 nóżki, musze to jakoś wyprostować albo coś, bardzo ciasno tam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...