Skocz do zawartości
Gość Dawidsfuturx

E2140+ Ds3.. Nie Rusza

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

witam, mam pewien problem, myslałem ,ze to od zasilacza, ale niestety nie.....

po naciśnieciu powera wiatrak z proca lekko drganie, nastepnie zaczyna obracać sie wentyl z grafa, po chwili i on przygasa, nastepnie zaczyna siej uz normalnie krecic z proca wentyl, wydaje mi sie, że może to być coś mobo, grafy sprawdzałem już ózne, to samo z zasilaczami, procek nowy, więc pozostaje ram i mobo.... po wyciągnieciu kości pamięci to samo sie dzieje, więc....?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, mam pewien problem, myslałem ,ze to od zasilacza, ale niestety nie.....

po naciśnieciu powera wiatrak z proca lekko drganie, nastepnie zaczyna obracać sie wentyl z grafa, po chwili i on przygasa, nastepnie zaczyna siej uz normalnie krecic z proca wentyl, wydaje mi sie, że może to być coś mobo,

Sprawdze u siebie bo mam to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

chyba juz wiem co jest przyczyną.... nie wiem jak to poprzedni właściciel zrobił (mobo kupione na allegro) są skrzywione 3 nózki w sockecie

ile moze kosztować wymiana tkaiego socketu w jakimś serwisie?, bo nei wiem czy mi to gwarant uzna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi