Sir_emak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wszystko by bylo dobrze gdyby nie fakt ze patch nie chce sie zaistalowac :( Wywala blad:"The Commandos 3 game was found, but it was immposible to find out which language is installed". Moze w rejestrze nie mam wpisu jaki to jezyk, ale nic tam nie grzebalem. Ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udało się już komuś rozdziałkę zmienić? Może wyszedł jakiś path albo coś? Ja właśnie zaczynam grać, ale 800x600 to nie jest szczyt moich marzeń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udało się już komuś rozdziałkę zmienić? Może wyszedł jakiś path albo coś? Ja właśnie zaczynam grać, ale 800x600 to nie jest szczyt moich marzeń :) niestety nic sie niezmieniło !! ale... pojawiła sie nastepna nadzieja: Commandos: Strike Force tu masz wicej info: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=13688 http://commandos-3.net/ wolal bym aby pyros wróciło do źródła - jakim byl CBEL - a nie kombinowali cos z FPS! heh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nie grałem w poprzednie części , więc 3 mi się bardzo podobała , gre się długo przechodzi ,więc jest zajęcie na pare dni :D a co do opcji grafiki to ja nie widziałem potrzeby zmiany rozdzielczości bo na moje oko grafa była wystarczająco szczególowa i przejżysta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 hehe jestem troche spozniony, ale dodam swoje 3 grosze :) 1 przelazlem w jezorem na wierzchu 2 mi nie przeszkadzala (przelazlem) ale 3 wydaje mi sie zabardzo zrecznosciowa, za duzo strzelania, za malo móżdżenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ludzie commandos 3 nie jest super wszyscy to wiedzą, ale proszę nie obrażać 2 części. To była gra w nią to waż si chciało grać a jedynka była fajna ale to jakiś wypas nie był i nie pisać tu że to hjakaś gra kultowa bo tam nawet broni od trupa użyć się nie dalo. A żołnierze ograniczeni byli a w 2 to każdy żołnież był jak SUPER MULTI MIKSER 6 urządzeń w 1:) A wracając do tematu 3 to wstyd że takiego bubla dali jako kontynuację 2... ale może następna częśc będzie lepsza. Grafa jest ql a jeżeli nie ma za dużo opcji że nawet sterowania nie da się zmienić to mówi się trudno i gra się dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 zgadzam sie w 100% z aqaz - 2 była wypas, a jedynka zdeczka ograniczona (co nei znaczy ze nie pograłem ;) ) W 3 manjbardziej przeszkadza mi brak hot keyów i wogóle z...psute sterowanie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek01060 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam Mam taki problem że w misji treningowej mam odwrócić uwagę żołnierza w ambasadzie nienieckiej za pomocą szpiega ale nigdzie takiej opcji nie widzę.. czy ktoś mógłby mi pomóc? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...