boxer Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Witam. Chciałem sprawić sobie niedrogą podkładkę dla "gracza" do mojej starej myszki. Gdzieś słyszałem że w tych myszach sensor źle działał na czarnych podkładkach czy to prawda? Co byście polecili niedrogiego bo kompletnie sie nieorientuje, ostatnio gość mi w bicie próbował wcisnąc podkładke Pentagrama za kilkanaście zł czarną szmacianą ale się wstrzymałem. Zamówię chyba przez internet dlatego chciałem wiedzieć czy działa ta mysz na czarnych podkładkach i za czym mam się rozglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 http://www.allegro.pl/item249722376_podkla...aktura_vat.html to nie podkładka robi z człowieka gracza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Dzięki za radę ale nieskorzystam :lol2: myślałem o czymś lepszym do 30zł raczej. Tylko pytanie czy ta myszka działa dobrze na czarnych podkładkach. Ps Dość się już w życiu nagrałem wierz mi i to nie tylko z pomocą myszki i klawiatury :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...