Mate Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Przepraszam moderatorów za ten post ale nie mogłem sie powstrzymać. Jak zapewnie zauważyliście albo i nie moje produkty pojawiły sie ostatnio na Allego. Sprzedaje je moj brat (Kris-a) troche taniej ode mnie :) ale to jego własna polityka. Ale nie o tym chciałem pisać. Chodzi o to że konkura w "branży" robi sie ostra. Niejaki Jedrek00 wylicytywał zestaw o godz 12.30 a o 13 juz miałem komentarz ze blok jest "ochydny i cieknie" Coż szybko działa u nas poczta 30 min !!!! 8O Ale najciekawsze jest miejsce pochodzenia tego kupującego - KRAKÓW... czyżby to zbieg okoliczności... ? Ja nic nie sugerują. Ot taka mała zagwostka. Moderatorzy: proszę o przeniesienie tego wątku na inne forum, jeśli chcecie, ja i tak bede namolny i bede pisał tutaj. :) Pa pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Przepraszam moderatorów za ten post ale nie mogłem sie powstrzymać. Jak zapewnie zauważyliście albo i nie moje produkty pojawiły sie ostatnio na Allego. Sprzedaje je moj brat (Kris-a) troche taniej ode mnie :) ale to jego własna polityka. Ale nie o tym chciałem pisać. Chodzi o to że konkura w "branży" robi sie ostra. Niejaki Jedrek00 wylicytywał zestaw o godz 12.30 a o 13 juz miałem komentarz ze blok jest "ochydny i cieknie" Coż szybko działa u nas poczta 30 min !!!! 8O Ale najciekawsze jest miejsce pochodzenia tego kupującego - KRAKÓW... czyżby to zbieg okoliczności... ? Ja nic nie sugerują. Ot taka mała zagwostka. Moderatorzy: proszę o przeniesienie tego wątku na inne forum, jeśli chcecie, ja i tak bede namolny i bede pisał tutaj. :) Pa pa To może podasz adres na który miały te bloczki pójść (choć pewnie i tak jest fałszywy). Prawdopodobnie konkurencja się wkurzyłą i tyle... Ja tam do twoich bloczków nic nie mam w kwestii jakości. Jedynei zastrzeżenia możn mieć co do cen, ale to już nie moja sprawa. Jak ktośnie chce niech nie kupuje. Ale jak już kupią to winni być zadowolenie, więc takie negatywy to juztotalne chamstwo! Napiszcie to władz allego i być może uda się coś wskurać i negatyw zniknie, bo w końcu macie niepodważalny dowód. Nop i rzecz jasna nie poddawajcie się takim debilom jak ów Jedrek00 który jak widać jest zerem (nawet w nicku to ma :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 tomasir ma rację ... wal do władz Allegro. konkurencja konkurecją ale niech będzie uczciwa a nie polegała na podzrzucaniu innym świń. Olej takie typy jak Jędrek00 ... masz już wyrobioną "markę" na rynku więc dalej rozwijaj bloki i poszerzaj ofertę. Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 (...)Ale najciekawsze jest miejsce pochodzenia tego kupującego - KRAKÓW... czyżby to zbieg okoliczności... ? Ja nic nie sugerują. Ot taka mała zagwostka. (...)Co ma piernik do wiatraka?? 8O Pozatym tytuł topicu jest bez sensu i mylnie sformułowany (tzn. nie obrazuje sprawy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Podaj wszystkie dane goscia Adminowi Allegro. Udupia Go na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 w sumie to nie masz dowodu ze to konkurencja. moze jakis cep chcial sie za cos odegrac na Tobie. tak czy inaczej postapil zle. debil. do piachu z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Od razu widać, że masz do czynienia z debilem, bo nawet komuś opinii zepsuć nie potrafi. Dla wszystkich to oczywiste, że wystawieniony komentarz po 30min od zakończenia aukcji, to ściema. Więc to raczej jasne, że to nie konkurencja (bo niby dlaczego mieliby podać swoje miasto, jeżeli chcą robic takie rzeczy, poza tym tacy tępi to oni nie są). To jakiś złośliwy koleś, który czerpie przyjemność ze szkodzenia innym - a jak wiadomo, takich ludzi jest dość sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wystarczy przeczytac ten komentarz , aby zrozumiec geniusz autora ... :bij: Radze napisac do adminow allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wystarczy przeczytac ten komentarz , aby zrozumiec geniusz autora ... :bij: Radze napisac do adminow allegro Siakis link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wystarczy przeczytac ten komentarz , aby zrozumiec geniusz autora ... :bij: Radze napisac do adminow allegro Siakis link ? z linkiem slabo. nie da sie ;) sprawdz usera Kris-a. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Przepraszam moderatorów za ten post ale nie mogłem sie powstrzymać. Jak zapewnie zauważyliście albo i nie moje produkty pojawiły sie ostatnio na Allego. Sprzedaje je moj brat (Kris-a) troche taniej ode mnie :) ale to jego własna polityka. Ale nie o tym chciałem pisać. Chodzi o to że konkura w "branży" robi sie ostra. Niejaki Jedrek00 wylicytywał zestaw o godz 12.30 a o 13 juz miałem komentarz ze blok jest "ochydny i cieknie" Coż szybko działa u nas poczta 30 min !!!! 8O Ale najciekawsze jest miejsce pochodzenia tego kupującego - KRAKÓW... czyżby to zbieg okoliczności... ? Ja nic nie sugerują. Ot taka mała zagwostka. Moderatorzy: proszę o przeniesienie tego wątku na inne forum, jeśli chcecie, ja i tak bede namolny i bede pisał tutaj. :) Pa pa Niestety nieuczciwe osoby zdarzają sie wszędzie i radzę Ci postąpić tak jak piszą inni tzn. napisać do adminów allegro w tej sprawie. Natomiast nie rozumiem czemu zamieściłeś taki post na forum chłodzenie. Co on ma wspólnego z tematem tego forum ? (poza tym ze aukcja dotyczyła bloku wodnego, a pośrednio Twojej osoby to chyba nic). Myślę też, że zbyt pochopnie wysuwasz wnioski. W końcu ten kupujący może byc Twoim złośliwym sąsiadem, albo poprostu jakimś g ó w n i a r z e m a to że wpisał w adresie Kraków to akurat żaden dowód że właśnie stamtąd pochodzi. Więc nie rzucaj w domyśle takich oskarżeń jeśli nie jesteś tego absolutnie pewien. Myślę, że ten temat powinien zostać przeniesiony gdze indziej. Natomiast do załatwiania takich spraw najlepsze wydaje mi się "cafe" na allegro. Tam możesz zamieścić takie info tak jak robią inni gdy chcą napisac o nieuczciwym kontrahencie. Pozdrawiam Phoenix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A moze to ktos kto kuipil u CIebie blok, nie spodobal mu sie a nie wiedzial jak Ci zepsuc opinie wiec zalicytowal taki blok na allegro i wystawil komentarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Przepraszam moderatorów za ten post ale nie mogłem sie powstrzymać. Jak zapewnie zauważyliście albo i nie moje produkty pojawiły sie ostatnio na Allego. Sprzedaje je moj brat (Kris-a) troche taniej ode mnie ale to jego własna polityka. Ale nie o tym chciałem pisać. Chodzi o to że konkura w "branży" robi sie ostra. Niejaki Jedrek00 wylicytywał zestaw o godz 12.30 a o 13 juz miałem komentarz ze blok jest "ochydny i cieknie" Coż szybko działa u nas poczta 30 min !!!! Ale najciekawsze jest miejsce pochodzenia tego kupującego - KRAKÓW... czyżby to zbieg okoliczności... ? Ja nic nie sugerują. Ot taka mała zagwostka. Moderatorzy: proszę o przeniesienie tego wątku na inne forum, jeśli chcecie, ja i tak bede namolny i bede pisał tutaj. Pa pa debile byli zawsze, sa i beda. To nic nowego... Nie rozumiem tylko czemu ten post jest w chodzeniu ?? Moze jakis moderator laskawie by go wywalil na Osla Laczke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Hmm... może namierzą IP oszusta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...