michalwert Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Kupilem dzis laptopa hp pavilion dv6244ea, ale nie potrafie go uruchomic lub nie dziala tzn. naciskam przycisk wlaczajacy, diody zaczynaja sie swiecic, dvd mruga i slyszac rozpoczecie pracy kompa ale ekran jest caly czas czarny. Jako ze to moje pierwsze spotkanie z laptopem napiszcie czy jakos inaczej probowac to uruchomic czy po prostu jest zepsuty? dodam ze jak podlaczylem swoj zwykly lcd do wyjscia vga to monitor nie dostawal zadnego sygnalu. Edytowane 6 Października 2007 przez michalwert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Może RAM zdechł. Jak masz 2 kości, to można łatwo sprawdzić, która nie działa (o ile chce ci się bawić śrubokrętem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Miałem to samo, tyle że mój HP dv9500 padł po 'całym' dniu użytkowania :( Oczywiście poszedł na gwarancję, gdzie zdiagnozowali problem z RAMem. Wygląda na to, że zdarza się to często w nowych lapkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F@nder Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Wyjmij jedna kośc ramu jesli masz dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...