szuwar1 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 potrzebuje karty graficznej pod pci-e takiej zeby w airborna pograc moze byc uzywana w cenie okolo 200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 7600gs od palita lub galaxy na ddr3 jak Ci sie uda wyrwać. BTW: Szukaj :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Ja sprzedaje mojego za 200zl --> ale niestety juz kupuje go ode mnie moja dziewczyna, aczkolwiek uwazam, ze powinno Ci sie udac dorwac ta karte w tej cenie.... Osobiscie uwazam, ze mniej wiecej tyle jest warta, no moze 220zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 moge ci sprzedać x1300pro za 150zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Powiem tak ja mam troche lepszy bo proc podkrecony a reszta prawie to samo grafike mam inna 7600GS od Zalmana i tak Airborne chodzi średnio narazie gram 800-600 i srednie detale to płynie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Chuba już niczego lepszego za te pieniadze nie znajde http://allegro.pl/item252282336_galaxy_nvi...ddr3_pci_e.html mozna brac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 kiepskie chłodzenie. szukaj wersji z Zalmanem tej firmy. ewentualnie Palit Sonic do o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ja bym szukal tego co mam w podpisie czyli wersji Zalman z pamieciami 1.2ns powinna tez w tej cenie sie gdzies znalesc. Ten sprzedawca co podales nawet nie podal taktowania gpu/mem wiec nie wiadomo co to jest, a pamieci pewnie 1.4ns albo cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Chuba już niczego lepszego za te pieniadze nie znajde 2773658[/snapback] Ja bym szukal tego co mam w podpisie czyli wersji Zalman z pamieciami 1.2ns powinna tez w tej cenie sie gdzies znalesc. Ten sprzedawca co podales nawet nie podal taktowania gpu/mem wiec nie wiadomo co to jest, a pamieci pewnie 1.4ns albo cos takiego... Dokładnie, koło 220 zł można dostać, trzeba poszukać. Ostatnio Razan_r w giełdzie sprzedawał 7600GS od Palita bodajże za 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...