adrian.t Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Witam was, poszukuje pomocy bo nie wiem co zrobic. Mam konktretnie dwa problemy no moze nawet trzy. 1. Komputer mi sie po wylaczeniem go znowu samodzelnie wlacza (naj mniejszy problem) 2. Komp restartuje poprostu w naj zwyklejszym klikaniu po internecie nawet. Na ulamek sekundy pokazuje sie bluescreen i zaras potym system restartuje. 3. Problem system blokuje (jak narazie) przy jednym programie "Recolored" program graficzny do obrabiana fotek. 3DMark06 chodzi przes 4 powturzenia i komp chodzi dalej!! SuperPI oblicza 32MB i tez dziala dalej komputer bez zarzutow StressPi chodzi tez przes pol godziny bez problemu, chociasz przyznaje ze raz wystapil blad przy jednej rundzie. Moze macie jakies pomysly?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zervis Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Mi to wstępnie wygląda na zadziadowany system, albo coś się gryzie, albo złapałeś jakiegoś robala. Przeskanuj system, ewentualnie format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 kasuj system to raz ale przedtem walnij skana memtestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 kasuj system to raz ale przedtem walnij skana memtestem sorry, zapomnialem napisac. System jest akurat nowo nagrany. Bo wlasnie mialem ten problem, ale to nic nie pomoglo. Ale memtest jeszcze nie zrobilem. Zaras sie za to wezme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 sorry, zapomnialem napisac. System jest akurat nowo nagrany. Bo wlasnie mialem ten problem, ale to nic nie pomoglo. Ale memtest jeszcze nie zrobilem. Zaras sie za to wezme. Memtest86 okazal 0 bledow !! System jest nowo nagrany. Update Windy jest zrobiony. Nadal i tak ten sam problem. Ja juz nie wiem co jeszcze to moze byc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) pierwsze primo... naucz się pisać w języku polskim, a jak nie umiesz, to używaj przeglądarki, która podkreśla błędy - chociaż te ortograficzne, bo semantyczne to już wyższa inteligencja... :) Co to za bluescreen, jeśli pojawia się ino na chwilkę i nie mozna odczytać kodu, to proponuję sprawdzić w logach systemowych (panel sterowania/narzędzia administracyjne/podgląd zdarzeń czy coś tam sie zapisało. Jeśli nie, to weź aparat fotograficzny/kamerę i nagrywaj ekran.. jak wyskoczy bluescreen to sobie na stopklatce zobaczysz co za error - już tak robiłem jak bluescreen był przy starcie systemu :D Edytowane 12 Października 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) pierwsze primo... naucz się pisać w języku polskim, a jak nie umiesz, to używaj przeglądarki, która podkreśla błędy - chociaż te ortograficzne, bo semantyczne to już wyższa inteligencja... :) Co to za bluescreen, jeśli pojawia się ino na chwilkę i nie mozna odczytać kodu, to proponuję sprawdzić w logach systemowych (panel sterowania/narzędzia administracyjne/podgląd zdarzeń czy coś tam sie zapisało. Jeśli nie, to weź aparat fotograficzny/kamerę i nagrywaj ekran.. jak wyskoczy bluescreen to sobie na stopklatce zobaczysz co za error - już tak robiłem jak bluescreen był przy starcie systemu :D spróbuje tego patentu, zaras jak będę z powrotem w domu i przy kompie, czyli za jakiś miesiąc <_< @all, szczególnie tych czepiających sie: jeżeli choć przez jakiś czas brał bym nauki polskiego i chodził do polskiej szkoły jak wy, to tez bym lepiej pisał. Chciał bym wiedzieć jak wy byście pisali po polsku żyjąc prawie od urodzenia za granica i chodzenia do nie polskiej szkoły!! CWANIAKI!! Edytowane 26 Października 2007 przez adrian.t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 spróbuje tego patentu, zaras jak będę z powrotem w domu i przy kompie, czyli za jakiś miesiąc <_< @all, szczególnie tych czepiających sie: jeżeli choć przez jakiś czas brał bym nauki polskiego i chodził do polskiej szkoły jak wy, to tez bym lepiej pisał. Chciał bym wiedzieć jak wy byście pisali po polsku żyjąc prawie od urodzenia za granica i chodzenia do nie polskiej szkoły!! CWANIAKI!! ZNALAZLEM SZKODNIKA PARTYCJA TWARDZIELA jest winna!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...