Tow3r Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Zamówiłem ostatnio kompa w poniedziałek (sigy) miał być w piątek , ale go nima <_< :mad: zamówiłem przez firmę ESC która współpracuje z Komputronikiem ... zamówiłem pamięci takie CorsaIr czy opłaca się je zamieniać na crucial jedne z tych typów link do NeweGg Problem jest taki że nie widzę ich w Komputroniku>Benchmarku :mur: znacie jakiś sklep ? Chciałbym podkręcić bardziej procka bo na OCN mówią że nie dojdę na 3,6ghz na tych wiecie o co chodzi ... co wy o tym myślicie ? pozdrawiam Mariusz :wink: P:S to do końca nie będzie to zamiana , jeszcze nie wiem coś wykombinuje z ESC :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 bieri cruciale :P nie pyta o wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Podajcie jakiś sklep z crucialami Dziękować :) edit cos mi sie widzi ze nie dostepne to cos u nas w kraju ........ :mur: Edytowane 6 Października 2007 przez Tow3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 no bo nie są... ludzie sprowadzają sobie z usa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 widziałem wczoraj , można powiedzieć dziś ^^ Crucial Ballistic 400 zloty na allegro mozna zamknąć topic .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 [...] przez firmę ESC która współpracuje z Komputronikiem [...] a to skąd wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) hmm bo to kumpel mojego brata , tak napisane jest na szyldzie , bo są te same ceny co w komputroniku , ... więcej .... ?? Napisane jest P.P.H.U ESC certyfikat współpracy z Komputronikiem , coś takiego to było jeszcze coś ? Edytowane 7 Października 2007 przez Tow3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Możesz skontaktować się z uzytkownikiem proste71 z ocforum.pl. Ma Cruciale w bardzo fajnych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) hmm bo to kumpel mojego brata , tak napisane jest na szyldzie , bo są te same ceny co w komputroniku , ... więcej .... ?? Napisane jest P.P.H.U ESC certyfikat współpracy z Komputronikiem , coś takiego to było jeszcze coś ? więcej nie potrzeba, bo pewnie nie chodzi o www.esc.pl .... to było oczywiste na początku ... nie wiem dlaczego miałoby być oczywiste EOT Edytowane 7 Października 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 to było oczywiste na początku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...