dszywala Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 23 iterations, a co to ma do rzeczy? btw 16mb policzylo, 32mb nie :/16m mi liczyło nawet na memkach które wywalały błęda w memteście po 2 minutach, i tak samo w sp. 24l loopy to oznaka niestabilności w 16m, u mnie tak było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 do 3,4ghz bym chcial dojechac i bylbym happy, moglbym sie przesiasc na am2, albo troche poczekac na am2+ a tu taki niedosyt :/ 3315mhz w 16m blee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Tyolko że on nie zmienił biosu. Jak sprawisz żeby mój SD prowadził memki na tak jak inny proc chocby sempron to stawiam tą kratę. Możesz użyć biosów a nawet czarodziejskiej różdżki :D Proc może raz przeliczy Pi 16m które de facto często gęsto liczy nawet na zupełnie nie stabilnym ramie. koooobos , przypadkiem nie masz 24 loopów w tym 16M ?Ja stawiam drugą kratę, może jest jakaś modlitwa przed odpaleniem kompa którą znasz tylko Ty, żeby memy pracowały jak na "normalnym cepie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) toman gonie Cie w rankingu :P a 65mhz mniej Edytowane 8 Października 2007 przez kooboos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 do 3,4ghz bym chcial dojechac i bylbym happy, moglbym sie przesiasc na am2, albo troche poczekac na am2+ a tu taki niedosyt :/ 3315mhz w 16m blee Kup sobie WFC, bedziesz mial temperatury lepsze niz jaka kolwiek woda z lodem B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) jeszcze lodu nie dawalem:) na 3,315ghz mam 38C w stresie :P czekam na zime, wtedy 3,4ghz@spi16mb Edytowane 9 Października 2007 przez kooboos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Szkoda że jesteś z Krakowa. Ja mam taka chłodziarkę do wody. Kiedyś nawet topic był o tym. Teraz jej nie używam i kurzy się w piwnicy, a tak mógłbym ci pożyczyć i ewentualnie sprzedać :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Jakich BIOSów używacie?? Jam ma BIOS merlina: DFI_NF4_1.00_BH&CH_030705 i mam tylko 2,7GHz przy 1.475V, maksymalnie co udało mi się wydusić to 2820MHz, przy 1,63V(zmierzone). Mobo to Dfi Lanparty UT Ultra D Edytowane 14 Listopada 2007 przez tom256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 bios ci nie pomoze w oc procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...