Camis Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Z początkiem bieżącego miesiąca na blogu Joost.com - telewizji internetowej zaprojektowanej przez twórców Skype - pojawił się wpis "Hello Public", na który internauci długo czekali. Joost.com oficjalnie zadebiutował w sieci i stał się dostępny dla wszystkich. Nie tak dawno pojawiła się aplikacja Joost oznaczona numerkiem 1.0. Twórcy programu zaznaczają jednak, że jest to wersja beta. - Jest jeszcze sporo pracy do wykonania zanim będziemy zadowoleni z projektu – napisał Dave Clark z Joost. Internetowa telewizja peer-to-peer zawiera jak na razie ponad 15.000 programów i ponad 250 kanałów do wyboru. Najpopularniejsze kanały dostępne są na stronie joost.com/whatson/popularchannels. Telewizja Joost jest bezpłatna, ale programy przerywane są reklamami. http://www.joost.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 No cikawe to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Wypas ; ] Kiedys cos slyszalem o tym projekcie, ale jakos odszedl w niepamiec, a tu prosze : ) Przetestowalem, wiele ciekawych programow, mam nadzieje, ze baza sie bedzie powiekszala, przez duze P ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 jakiego trzeba miec neta, zeby sie nie zacinalo? ja mam 800kbps i tnie sie strasznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 jakiego trzeba miec neta, zeby sie nie zacinalo? ja mam 800kbps i tnie sie strasznie Podobno na 1mbit sie jeszcze tnie, ale na 2ch juz jest ok (u mnie plywa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 mi na megówce chula aż miło , jak nikt nie siedzi :) jak stary przegląda stronki to nic jeszcze , ale jak braciak wowa odpali to już kaput...mi się wydaje że to od kompa też zależy :o u braciaka się tnie (celek 2.7 512mb rad9600pro) a u mnie tylko gdy mam odpalone coś w tle (opera lub tlen wystarczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ogladajac Happy Tree Friends, DUMeter pokazuje najczesciej wartosci z przedzialu 60-90kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 U mnie średnio na 512kbps.. Na szczęście niedługo przesiadka na 6mb, więc się wypowiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ogladajac Happy Tree Friends, DUMeter pokazuje najczesciej wartosci z przedzialu 60-90kb.Może coś poprawili od czasu bety, bo u mnie normalką było ~120kb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Zeby ogladac bez stresu potrzeba 2mbit, na 1mbit czasami sie przytnie Srednio 70-140KBs, zalezy od kanalu. // Walcze jak ustawic QOS w tomato zeby joost dobrze smigal, ale skacze po portach strasznie wiec narazi sie nie da... Edytowane 8 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 jakiego trzeba miec neta, zeby sie nie zacinalo? ja mam 800kbps i tnie sie strasznie Na 3Mbitowym asterze chodzi jak zloto ;) A sam program no coz rewelacyjny wizualnie, ale zawartosc taka dosc marna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...