Skocz do zawartości
Camis

Joost Oficjalnie Wystartował

Rekomendowane odpowiedzi

Z początkiem bieżącego miesiąca na blogu Joost.com - telewizji internetowej zaprojektowanej przez twórców Skype - pojawił się wpis "Hello Public", na który internauci długo czekali. Joost.com oficjalnie zadebiutował w sieci i stał się dostępny dla wszystkich.

Nie tak dawno pojawiła się aplikacja Joost oznaczona numerkiem 1.0. Twórcy programu zaznaczają jednak, że jest to wersja beta.

- Jest jeszcze sporo pracy do wykonania zanim będziemy zadowoleni z projektu – napisał Dave Clark z Joost.

Internetowa telewizja peer-to-peer zawiera jak na razie ponad 15.000 programów i ponad 250 kanałów do wyboru. Najpopularniejsze kanały dostępne są na stronie joost.com/whatson/popularchannels. Telewizja Joost jest bezpłatna, ale programy przerywane są reklamami.

http://www.joost.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypas ; ]

Kiedys cos slyszalem o tym projekcie, ale jakos odszedl w niepamiec, a tu prosze : )

Przetestowalem, wiele ciekawych programow, mam nadzieje, ze baza sie bedzie powiekszala, przez duze P ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi na megówce chula aż miło , jak nikt nie siedzi :) jak stary przegląda stronki to nic jeszcze , ale jak braciak wowa odpali to już kaput...mi się wydaje że to od kompa też zależy :o u braciaka się tnie (celek 2.7 512mb rad9600pro) a u mnie tylko gdy mam odpalone coś w tle (opera lub tlen wystarczy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby ogladac bez stresu potrzeba 2mbit, na 1mbit czasami sie przytnie

Srednio 70-140KBs, zalezy od kanalu.

// Walcze jak ustawic QOS w tomato zeby joost dobrze smigal, ale skacze po portach strasznie wiec narazi sie nie da...

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi