Dziuby Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Kilka słów wyjaśnień Pure śmiga mi idealnie, nie mam zdanych problemów, problem dotyczy innego forum na które zaglądam. Dodałem ten temat tu bo w sumie dotyczy ustawień, każdego forum , inna sprawa że chcę zwrócić uwagę osób które znają się na ustawieniach forum. jeżeli Władza uważa inaczej niech przeniesie ten temat w inne miejsce sprawa wygląda tak Włączam internet dostaje numer IP np. "A" wchodzę na forum loguje się wszystko gra, w ustawieniach przeglądarki mam akceptowanie właśnie tego ciasteczka, po wyłączeniu przeglądarki i ponownym uruchomieniu, wejściu na forum jestem zalogowany, wszystko jest OK Problem zaczyna się jeżeli w trakcie bycia na stronie forum, (czyli przeglądarka powinna pamiętać ustawienia i zaakceptowane ciasteczko) wyłączę internet i ponownie włączę czyli dostaje nowe IP np. "B" chcę odświeżyć stronę forum czy wejść w inną zakładkę i wyskakuje mi okno logowania, to mnie właśnie denerwuje, zaznaczę ze latają po innych forach tak nie jest przeglądarka pamięta ustawienia forum, czyli błąd Firefox-a czy złe ustawienia przeglądarki wykluczam (Firefox Setup 2.0) o co tu chodzi ? Edytowane 7 Października 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Włączam internet dostaje numer IP np. "A" wchodzę na forum loguje się wszystko gra, w ustawieniach przeglądarki mam akceptowanie właśnie tego ciasteczka, po wyłączeniu przeglądarki i ponownym uruchomieniu, wejściu na forum jestem zalogowany, wszystko jest OK Problem zaczyna się jeżeli w trakcie bycia na stronie forum, (czyli przeglądarka powinna pamiętać ustawienia i zaakceptowane ciasteczko) wyłączę internet i ponownie włączę czyli dostaje nowe IP np. "B" chcę odświeżyć stronę forum czy wejść w inną zakładkę i wyskakuje mi okno logowania, to mnie właśnie denerwuje, zaznaczę ze latają po innych forach tak nie jest przeglądarka pamięta ustawienia forum, czyli błąd Firefox-a czy złe ustawienia przeglądarki wykluczam (Firefox Setup 2.0) o co tu chodzi ? Jeżeli tamto forum jest na phpbb to musisz w opcjach zmienić "akceptuj autologowanie tylko dla jednego IP" czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...