nnn2007 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Przy maksymalnie jakim napięciu mogę jeszcze w miarę bezpieczne pracować 24h na pamięciach DDR2? Chodzi konkretnie o model GoodRam PRO 900 umieszczone w otwartej obudowie, bez nawiewu na ram. Edytowane 7 Października 2007 przez nnn2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 2.1V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 2.1 - 2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 2.3, 2.4 z nawiewem jesli sie grzeje :P tak ludzie maja wiec Ty tez mozesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 ...tak ludzie maja wiec Ty tez mozesz :)Jestem fanem twoich wypowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ja swoje d9 używam 24/7 z 2.7-2.8v - nic im nie jest od roku. Jak ja tak mam Ty tez możesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Wypowiedzi dotyczą konkretnych kości. A takie zwykle kingmaxy (np moje:P) 2.1? 2.2? Pociągną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxadik Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 no wlasnie ile mozna tak dac na kingmaxy 667 ? zeby bezpiecznie chodzily przynajmniej rok ( bez zadnego nawiewu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 no wlasnie ile mozna tak dac na kingmaxy 667 ? zeby bezpiecznie chodzily przynajmniej rok ( bez zadnego nawiewu)podłącz je pod 220V :mur: to pochodzą nawet 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 podłącz je pod 220V :mur: to pochodzą nawet 2a Ty co okres masz? nie umiesz sensownie odpowiedzieć to nie pisz wcale. Kolega grzecznie spytał ja także. W sumie jakbym miał D9 to już by mi 6 osób odpowiedziało. Nie lubisz kingmaxa? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Wczoraj sie skaplem, ze moj GoodRAM PRO 800 chodzil przez chyba pol roku na 2.4V caly czas, bo wtedy staralem sie go troche pogonic i zapomnialem zmienic hehe. Wszystrko z nim ok teraz sobie chodzi na 888 MHz 4-4-4-12 chyba na 2.1 czy 2.2V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Wczoraj sie skaplem, ze moj GoodRAM PRO 800 chodzil przez chyba pol roku na 2.4V caly czas, bo wtedy staralem sie go troche pogonic i zapomnialem zmienic hehe. Wszystrko z nim ok teraz sobie chodzi na 888 MHz 4-4-4-12 chyba na 2.1 czy 2.2V :)i pewnie twój ram prawie parzy przy dotknięciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dlaczego ma parzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dlaczego ma parzyć? Bo taki voltarz wystarczy by parzył (przynajmniej jest tak u mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Bo taki voltarz wystarczy by parzył (przynajmniej jest tak u mnie). Powiem tak z Tymi D9 to jest dziwnie... Na moich D9 + Brainpower... moge dac 2,7v i sa letnie... (bron boze nie parza)... A na kolegi D9 na 2,3V jest GORACO.... nie wiem dlaczego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...