Dyni@ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Siema, ściągnąłem system z tematu (obraz ok.700MB) po odpaleniu płytki wczytuje się konfiguracja sprzętowa, a następnie czarny ekran i nic się nie dzieje, czy ktoś wie o co może chodzić ? Słyszałem że jest też taki który zajmuje ok. 4GB, czym się różnią, czy ktoś wie skąd go ściągnąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Menu startowe i kombinowanie z opcjami. Iloscią programów. Z dowolnego mirrora z listy na stronie knoppixa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Podczepię sie do tematu. Problem troszku podobny ale po wczytaniu wszystkich urządzeń zacina się na "loading agp coś tam" tylko że ja nie mam agp bo odpalam to na laptopie. No i tak myśli chwile i się restartuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pomoc i uruchomienie z dodatkowymi parametrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 jakie dodatkowe parametry?? Jaśniej proszę. "probing/loading AGP mode..." - dokładnie na takim komunikacie się zawiesza. Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Przepraszam, może to lamerskie pytanie - ale czy ktoś wie jak w Knoppixie używać... zwykłego kopiowania plików? Bo nie mam pojęcia czemu raz mogę skopiować sobie coś z twardziela z kompa na USB (pamięć flash lub HDD na USB) a po jednym (albo w ogóle) użyciu już to jest... niemożliwe? :blink: Uruchamiam go z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Czy ktoś z mega linuksiarzy pomoże?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 W czytaniu pomocy podczas uruchamiania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 nie ma w pomocy nic o agp i takich rzeczach, więc ktoś może wie o co chodzi. Czytać to ja umiem. Napisałem jaki jest problem co się wyświetla, więc może jakiś ktoś miły może odpowiedzieć w czym jest problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...