drabsoon Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Witam, posiadam szrota P4 2,4 MHz, Ram Hynix 384 DDR 400MHz, karta graf. Radeon 9200 SE 128MB i chce cos w nim zmienic o ile sie da bo narazie nie mam kasy na kupno lepszego (no chyba ze trafi sie kupiec na tego i dolozylbym z 500-600zl i zlozyl jakis zestawik) by mozna bylo pograc w jakies lepsze gry. Jesli ktos ma jakies propozycje niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Przy odrobinie szczescia i wprawnej reki na allegro oraz sprzedania tego co masz powinno Ci sie przy tym budzecie udac zlozyc cos podobnego do kompa mojej dziewczyny podanego w tym temacie w ostatnim poscie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=245433&st=30 Ewentualnie moze lepiej odzalowac troche wiecej i poszukac czegos podobnego do mojego kompa podanego tez w tym temacie wyzej... Mozesz zawsze przyoszczedzic kilka zl na obudowie, ram jesli wybierzesz zestaw na AMD to kup cos co da rady zrobic 800MHz 4-4-4-12 jesli intel to niekoniecznie, najlepiej kup jedna kosc 1GB pozniej dolozysz druga, jesli Cie nie stac od razu na 2GB. Jesli chcesz wskrzesic tego kompa co masz to sugeruje cos z: R9550 R9500/pro R9700/Pro R9800pro/Xt lub 6600GT lub 6600 (ale DDR3 chyba MSI robilo takie) - karte wybierz wedle zasobu portfela i oplacalnosci, sugerowalbym osobiscie cos z 6600 napisz jeszcze ewentualnie ile masz ramu bo moze trzeba dolozyc, ale wtedy to modernizacja tego sprzetu na serio przestaje sie oplacac... :/ Daj znac tez jaki masz zasilacz? Edytowane 7 Października 2007 przez Lucas86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabsoon Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zasilacz Najgorszy COdegen 300W , ram 256 + 128 Hynixa, wydaje mi sie ze po tym co piszesz jednak trzeba sprzedac ten i zlozyc sobie lepszy, a na tym zestawie co zlozyles dziewczynie to lataja lepsze gry? Tak mysle ze 1200-1500 Do Zimy bym uciulal by w zime mozna byloby w cos pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 za 1500zl do zimy, to mozesz juz uderzac w cos podobnego do mojego zestawu, moze z troszke gorsza plyta glowna.... ale do zimy ceny tez spadna troszke, wiec jest szansa. Na kompie dziewczyny (czyli na razie moim smiga wiekszosc gire, wiadomo, ze juz nie wszystkie, ale idzie w cos pograc tak to ujme :P ) Procek przekrecony na 2,6 na codzien i ram na 7600GT i nie jest tak zle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...