szczepanx Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 U mnie w Turku ceny na dzien dzisiejszy wyglądają tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) ocipieli :o :o :o :o Przed chwila na goclawiu za PB95 placilem 4.49 :o :o :o I tam barwa paliwa jest sporo jaśniejszaBo wiecej wody w niej jest ;) Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Najzabawniejsze jest to, ze w jednym z najdrozszych pod katem utrzymania miast w europie czyli dublinie paliwo jest tansze. Procz stacji w centrum dla redneck'ow ma sie rozumiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Poznań 31.12.2007r JET głogowska pb95 4,09 NESTE Centrum handlowe M1 pb95 4,11 pb98 4,20 Shell droga dębińska V-power 95 4,44 diesel (zwykły) 4,04 Shell Luboń j.w. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Baryła po 100 baksów cieszcie sie że woojek dolarek słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 a bedzie drozej...radze tankowac dzis do pelna bo za pare dni i tak byna w gore pojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) u mnie dzis na neste 95 po 3,97 :P zaladowalem sobie pol baku :D moze jutro dotankuje jeszcze pol :P Edytowane 4 Stycznia 2008 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Baryła po 100 baksów cieszcie sie że woojek dolarek słaby dzis patrzylem to cena troche spadla ostatnio jakos 97$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 u mnie dzis na neste 95 po 3,97 :P zaladowalem sobie pol baku :D moze jutro dotankuje jeszcze pol :P o gdzies taniej niz w poznaniu :) dzis na neste kolo centrum m1 juz ciut drozej: 4,15 za pb95... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 mnie ostatnio zdziwila jedna rzecz pb95 na lotosie 4.32 mysle sobie i tak bede jechal obok bp i shella to lukne tam no i zatankowalem na bp za 4.09 do pelna, idzie podwyzka wiec cos tam mam nadzieje zaoszczedzilem czy ich pogielo na tym lotosie? czy moze maja jakies super hiper paliwo ze sie tak cenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 4.32... ja musialem pare dni temu zatankowac na Orlenie to mnie 4.61 za 95 skasowali :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 w sobote łomzyński statoil on arctic 4,24 zalalem do pelna i portfel pusty;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Warszawa, ul. Syrokomli, Orlen Dzisiaj w nocy ceny skoczyly o o ladnych pare groszy o 2:55 PB95 z 4.35 na 4.42 zl PB98 z 4.63 na 4.69 zl Bez zmian zostaly: LPG 2.32 zl ON 4.22 zl ON Verva 4.36 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 w Poznaniu za to minimalny spadek: neste kolo m1 pb 95 4,11zl pb 98 4,20zl ON 3,92zl (nie jestem pewien czy dobrze zapamietalem) Shell Luboń Vpower 95 4,39z; pb95 4,19zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) czasami sie ciesze ze na orlenie sobie dorabiam ;) przynajmniej pierwszy znam ceny jakie beda za godzine ;) (bo zmiany cen dostajemy godzine przed ich wprowadzeniem) Aha.. dzisiaj przez przypadek widzialem jakies papierki orlenowskie... 1.4-1.6zl od litra marzy naklada stacja na benzyne... Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 no to kosmos nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 4,75 Lotos Dynamic 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) W Olsztynie widzialem tylko 95: Shell 4,35 Neste 4,27 Carrefour 4,27 (ale tutaj dostaje sie dodatkowo bony, wiec przy sporej ilosci wychodzi znacznie taniej) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Carrefour 4,27 (ale tutaj dostaje sie dodatkowo bony, wiec przy sporej ilosci wychodzi znacznie taniej)tak a paliwo jest takiej jakości, że jak kumpel zatankował swojego [ciach!]ojada to musiał czyścić na drugi dzień układ paliwowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 tak a paliwo jest takiej jakości, że jak kumpel zatankował swojego [ciach!]ojada to musiał czyścić na drugi dzień układ paliwowy :lol: To zależy jakiego mają dostawcę, u nas to jest akurat Orlen. Przy każdej dostawie jest brana próbka do zbadania. Pozatym zbiorniki maja sondy, które odpowiadają za monitorowanie wnętrza zbiornika. Nie będę tutaj sie rozwodzić i bronic każdej stacji przy hipermarkecie ale jeśli kumpel zalał syfa to musiał mieć naprawdę pecha. Hipermarkety nie narzucają wysokich marży na paliwo a samo prowadzenie kosztuje ich znacznie mniej aniżeli tradycyjna stacje. Dlatego bena jest tania a nie, że zamawiają najtańszy syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 To zależy jakiego mają dostawcę, u nas to jest akurat Orlen. Przy każdej dostawie jest brana próbka do zbadania. Pozatym zbiorniki maja sondy, które odpowiadają za monitorowanie wnętrza zbiornika. Nie będę tutaj sie rozwodzić i bronic każdej stacji przy hipermarkecie ale jeśli kumpel zalał syfa to musiał mieć naprawdę pecha. Hipermarkety nie narzucają wysokich marży na paliwo a samo prowadzenie kosztuje ich znacznie mniej aniżeli tradycyjna stacje. Dlatego bena jest tania a nie, że zamawiają najtańszy syf. Popre kolege. Jezeli natomiast zalal syf do samochodu to oznaka ze lal ostatki paliwa z beczki\dolu (jak kto woli) gdzie osadza sie "brud"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Biedronka Roślinny 2,2/Litr ;) A tak serio, to w lato jak cany podskoczą do 5 zł to zamierzam na prawdę to coś wlać do mojego Caravana. W zimę się nie odważę. Brat kiedyś spróbował do Focusa i poza dłużym kręceniem podczas rozruchu, olej "napędowy" sprawował się wyśmienicie. Edytowane 11 Stycznia 2008 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dzisiaj tankowałem na NESTE w Bytomiu za 4,19zł [95] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 U mnie 1.04 £ Reasumujac w polsce paliwo przeje.... drogie :/ w stosunku do dochodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 w Wrocławiu na stacji Orlenu przy jednej z głównych ulic Verva ON 4,26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja się ździwiłem, dziś znowu potaniała benzyna na moim ukochanym BP :D pb95 za 4.19zł, a ostatnio cały czas po 4.27-4.29było to zasługa wujka Sama? czy skąd ten spadek? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 4.29 za 95 i 4.31 za 98 na JET. Reszty nie pamiętam [; P.S. Xaz coś tania ta benzyna u Ciebie O_o Ja mam u siebie pod domem BP i po 4.5X i 4.8X widziałem 95 i 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 No baryłka tanieje więc moze doczekamy się jakiś spadków. U mnie naraie po 4.47 za Pb95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 u mnie stanialo dzis:) NESTE kolo M1 pb95 4,09 (reszty nie pamietam) Shell Luboń PB95 4,17 Vpower(pb95) 4,37 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...