Fracha Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Neste Bytom PB95 - 3,47zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Orlen Otwock ON 3,81 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Carrefour Bytom - wczoraj: PB 95 - 3.40zł ON - 3.43zł Niby z jednej rozlewni paliwo... ale hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dzisiaj rano pisałem że PB95 kosztowała 3,47... Przed chwilą przejeżdżałem obok stacji i pb95 stoi już za 3,37zł ... Ciekawe czy spadnie poniżej 3~ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ktoś pamięta kiedy ostatni raz było poniżej 3zł? 6-7 lat temu? Czy jeszcze dalej? Polecam blog paliwowy Sczesniaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 wydaje mi sie ze jeszcze dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 A ja pamiętam jak miałem Rometa i pb95 była po coś około 1,7zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Baryłka ropy jest tańsza ponad 3x od tego co się działo pół roku temu. Policzcie sobie albo chociaż na chłopski rozum weźcie i się przekonajcie ile % w ostatecznej cenie paliwa to cena samego zakupu ropy przez rafinerię. Posypują solą na żywe rany, a my się podniecamy ochłapami jakie rzucają. Cena paliwa dzisiaj powinna nie przekraczać 2,50zł, a realnie powinna kosztować jakieś 2zł Mam w d*** jeżeli będzie w okolicach 3zł - TO JEST NADAL STANOWCZO ZA DROGO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Gdańsk Neste, obok Lidla na Grunwaldzkiej: 3 dni temu pb95 - 3.52 2 dni temu pb95 - 3.48 wczoraj - 3.56 bodajże, a już myślałem że będzie dalej spadać :> choć co prawda praktycznie tylko na BP tankuje, jakoś tylko tej stacji i Shell'owi ufam co do jakości paliw. Czy tkwie w błędzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Baryłka ropy jest tańsza ponad 3x od tego co się działo pół roku temu. Policzcie sobie albo chociaż na chłopski rozum weźcie i się przekonajcie ile % w ostatecznej cenie paliwa to cena samego zakupu ropy przez rafinerię. Posypują solą na żywe rany, a my się podniecamy ochłapami jakie rzucają. Cena paliwa dzisiaj powinna nie przekraczać 2,50zł, a realnie powinna kosztować jakieś 2zł Mam w d*** jeżeli będzie w okolicach 3zł - TO JEST NADAL STANOWCZO ZA DROGO. Masz całkowitą rację. Ja o tym wiem, Ty wiesz i może jeszcze paru innych. Niestety ogromna większość albo nie zdaje sobie z tego sprawy albo sobie zdaje ale jest im z tym dobrze (?!) i co wybory głosują na tych samych złodziei. Niestety takiego stanu rzeczy w dobie demokracji i wszechobecnego socjalizmu nie da się zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Masz całkowitą rację. Ja o tym wiem, Ty wiesz i może jeszcze paru innych. Niestety ogromna większość albo nie zdaje sobie z tego sprawy albo sobie zdaje ale jest im z tym dobrze (?!) i co wybory głosują na tych samych złodziei. Niestety takiego stanu rzeczy w dobie demokracji i wszechobecnego socjalizmu nie da się zmienić.mysle ze kazy o tym wie, ale szczeze wole juz mniejsze obnizki niz zadne zawsze te 3.50 lepsze niz 4.50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Masz całkowitą rację. Ja o tym wiem, Ty wiesz i może jeszcze paru innych. Niestety ogromna większość albo nie zdaje sobie z tego sprawy albo sobie zdaje ale jest im z tym dobrze (?!) i co wybory głosują na tych samych złodziei. Niestety takiego stanu rzeczy w dobie demokracji i wszechobecnego socjalizmu nie da się zmienić.A najgorsze jest to ze ludzie ciagle kupuja samochody i laduja w paliwo coraz wiecej... nie rozumiem ludzi ktorzy jezdza do pracy w warszawie smaochodami 1.5h... gdzie tramwajem trwa to 20-30 min... o metrze nie wspominajac... jaka to frajda jest stac tyle czasu w korkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Radom, ul. Kielecka 3,29 Pb 95 :D 3,39 Pb 98 3,39 ON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 A najgorsze jest to ze ludzie ciagle kupuja samochody i laduja w paliwo coraz wiecej... nie rozumiem ludzi ktorzy jezdza do pracy w warszawie smaochodami 1.5h... gdzie tramwajem trwa to 20-30 min... o metrze nie wspominajac... jaka to frajda jest stac tyle czasu w korkach... tylko wiesz to też zależy, bo może ty masz 20-30min ale ktoś inny może mieć komunikacją miejską 45min albo więcej, a do tego jak ma gdzie parkować pod pracą to woli sobie ten czas w autku spędzić niż jechać zatłoczonym tramwajem, jakby nie patrzeć w aucie zawsze miejsce siedzące ;] myślę że wiele osób zdaję sobie sprawę z tego ile powinna kosztować benzyna, ale co na to poradzić? nie będziesz tankował? nie będziesz jeździł? btw Lukoil PB 98 3,58zł na opolskiej krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) U mnie akurat samochod jest miejscem pracy (dostawczak). Sory... ale patrzac po warszawie i to ze nie ma gdzie stanac w ciagu dnia napewno kazdy "kierowca" ma to miejsce pod praca ;) Podejrzewam ze nie jedna osoba idzie od samochodu do miejsca pracy tyle czasu w ile by mogla dojechac ztm-em spod domu. To juz jest chore. Za czasow szkoly tramwajem i metrem mialem 20-30 min.... w godzinach jechania do i z powrotem srednio mi wychodzilo 1:40h w jedna strone. Dlatego jezdzilem komunikacja miejska... albo rowerem chodz zajmowalo mi to 30-40 minut. Wole te 20 min przebolec stojac w metrze niz przez poltorej h patrzec jak mi ladnie opada wskazowka poziomu paliwa :) EDIT: orlen ostrobramska ON verva 4.17 2 dni temu :o Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 No to ktoś może tak myśleć ale co mają powiedzieć ludzie którym samochód do pracy jest potrzebny? Niestety nie mają wyjścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 malo komu jest potrzebny :) przeciez to odrazu widac kto jedzie bo tak a kto jest w pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dęblin: LPG - 1,80zł co do PB i ON to się nie wypowiadam, z tymi cenami to szału nie ma, ale lepsze takie obniżki niż żadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (...)Wole te 20 min przebolec stojac w metrze niz przez poltorej h patrzec jak mi ladnie opada wskazowka poziomu paliwa :) (...) Nie ma to jak konkretny argument :lol: 90% uzyszkodnikow ma w czterech literach to jak szybko im spada wskazowka poziomu paliwa i woli podrozowac siedzac wygodnie, sluchajac swojej ulubionej muzyki, a nie zatloczona komunikacja miejska :) (...)przeciez to odrazu widac kto jedzie bo tak a kto jest w pracy(...)I owszem widac, tylko w wiekszosci przypadkow Ci ktorzy podrozuja DO pracy przewyzszaja kultura jazdy tych ktorzy SA w pracy :lol: Ale rozumiem tok myslenia, Ci ktorzy "nie musza" moga wskoczyc do tramwaju, pociagu, metra etc. i zrobic miejsce krolom szos takim jak Ty ktorym to auto jest niezbedne :mur: Rownie dobrze mozesz porozwozic to co musisz rozwiesc, metrem badz tramwajem :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 I owszem widac, tylko w wiekszosci przypadkow Ci ktorzy podrozuja DO pracy przewyzszaja kultura jazdy tych ktorzy SA w pracy :lol: Ale rozumiem tok myslenia, Ci ktorzy "nie musza" moga wskoczyc do tramwaju, pociagu, metra etc. i zrobic miejsce krolom szos takim jak Ty ktorym to auto jest niezbedne :mur: Rownie dobrze mozesz porozwozic to co musisz rozwiesc, metrem badz tramwajem :wink: pzdrKultura jazdy kierowcow zawodowych spada z dnia na dzien.. wlasnie dzieki tym ktorzy jezdza a nie musza :) Jak bym mogl rozwozic towar tramwajami czy metrem... i zajmowalo by mi to 2 h a nie 6 to pewnie ze bym tak robil :) Jednak ze wzgledu na gabaryty paczek i to ze mam na magazyn 30 km to taka opcja odpada :) Biorac pod uwage ze jadac na magazyn i spowrotem to objezdzam klientow. Dziennie spalam ropy za +- 50 zl.... mysle ze duzo nie trzeba liczyc zeby wiedziec jakie to sa koszta w skali miesiaca... czy nawet roku :) Gdyby wlasnie nie tacy krolowie szos to ciekawe co bys jadl, pil... czy w czym bys wlasnie jadl czy pil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tczew InterMarche ON 3.55 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 neste przy torunskiej w warszawie PB95 3.49, 6 h temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 cena za paliwko prysła poniżej 3zł -> Tarnowskie Góry na Oświęcimskiej bezobsługowa ST1, Pb95 za 2.99zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ktoś z okolicy z autem którego nie żal? :E Mi do T. Gór blisko... ale nie zatankowałbym tam paliwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Radom, ul. Kielecka 3,29 Pb 95 :D 3,39 Pb 98 3,39 ON Hehe, to jest najtańsza waszka na odcinku Warszawa-Kraków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 W czwartek jak wracałem z Kielc było jeszcze taniej :) 3,26 Pb 95 3,36 Pb 98 3,36 ON Od miesiąca co tydzień spada, więc pewnie w poniedziałek będzie niżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 neste w kierunku marek z brodna w warszawie PB95 3.39 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 3,35zl w Poznaniu. Stacje neste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Lukoil, Pabianice ON 3.54 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Lukoil Kraków Opolska Pb 98 3,55zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...