Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Znany Jet na rybnickiej. ON 3,38 PB95 3,30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 PB 95 - 3.52 Krosno, ul. Tysiąclecia (2 dni temu) LPG - 2.12 Skorpion, Grosar i inne w Krośnie (2 dni temu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Lotos na obwodnicy trójmiasta LPG - 1.99 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 NESTE Bytom PB95 3,30zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 LPG - 2.06 (Krosno-Turaszówka) PB95 - 2.48 (Krosno, ul. Tysiąclecia, 3 CPN licząc od PKS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 LPG - 2.06 (Krosno-Turaszówka) PB95 - 2.48 (Krosno, ul. Tysiąclecia, 3 CPN licząc od PKS) Chyba 3,48, bo jak 2,48 to ja poproszę o zdjęcie tego fenomenu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Pabianice, Lukoil. ON 3.29 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Chyba 3,48, bo jak 2,48 to ja poproszę o zdjęcie tego fenomenuPrzyznaję - palec mi się omcknął. 3,48. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wczoraj - Gdański Jet - PB95 - 3.26 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Lukoil Chorzow PB 95 3,20 PB 98 3,26 ON 3,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jet, Rybnicka. 3,21 - ON i Pb95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 ON i PB95, modlinska auchan i carrefour glebocka wczoraj 3.20 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 ON 3,30 okolice Legionowa... kurde zawsze mam albo pełno, albo jeszcze sporo w baku i nie mogę trafić żeby zatankować właśnie koło auchan na modlińskiej a dość często tam przejeżdżam... a tam najtaniej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 ON 3,30 okolice Legionowa... kurde zawsze mam albo pełno, albo jeszcze sporo w baku i nie mogę trafić żeby zatankować właśnie koło auchan na modlińskiej a dość często tam przejeżdżam... a tam najtaniej ;-) karnister w bagaznik i jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 taaa.. a pozniej nie daj boze sie wyleje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 lukoil przy polczynskiej 95-3,31zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 3.48 pb95 orlen wysockiego (lekka przesada.. dlatego zalalem tylko za 20 zl ^^ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 3.48 pb95 orlen wysockiego (lekka przesada.. dlatego zalalem tylko za 20 zl ^^ ) U nas na orlenie ON verva jest za 3,82, to dopiero przesada, jak 100km dalej w slupsku jest za 3,50 jakos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Stan na wczoraj: 123 Gliwice Pb95 -3,18 NESTE Gliwice Pb95 -3,17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Matko! Jakos specjalnie cenami paliw sie nie interesuje jednak cena 1.69 za litr LPG na stacji pod Carrefour w Krakowie - uswiadomila mnie, ze gaz nie kosztuje juz ponad 2.20 / l.. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 i bardziej poruszyło cię to niż obniżka ceny paliw o nawet 1.50 na litrze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wasze spojrzenie jest bardzo krótkowzroczne, zauważcie, że przy aktualnej cenie ropy wiele inwestycji, które zostałyby poczynione w najbliższym czasie zostanie zamrożonych. Powodem tego jest fakt, że przy aktualnej cenie wiele złóż traci swoją dumną nazwę 'złoże' w myśl definicji opierającej się na rynkowych przesłankach wydobycia w/w. Co więcej zauważcie, że popyt stale rośnie, a tylko teraz nastąpiła silna korekta, natomiast w takiej sytuacji (ograniczonych inwestycji) nie będzie podążała za nim podaż. Do czego to może doprowadzić, chyba nie muszę tłumaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na orlenie w koncu mala obnizka cen Verva ON z 3,82 na 3,76 :) Na stacjach tylko Statoil, czy w Internarche zwykly ON za okolo 3,49 jest, pb95 cos kolo 3,45zł Jak tam panowie u was w miastach, ceny pospadaly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 BP - Wrocław, Krakowska PB95 3,15 (cena weekendowa) Jak wg waszego zdania jakościowo wypada paliwo z JET (Lukoil) do tego z BP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 BP - Wrocław, Krakowska PB95 3,15 (cena weekendowa) Jak wg waszego zdania jakościowo wypada paliwo z JET (Lukoil) do tego z BP ? Na LukOil Armii Krajowej Pb95 3.09 zł, jakościowo nie narzekam w sumie tankowałem i na Orlenie i na Shellu i jakoś różnicy oprócz ceny nie stwierdziłem, a że często przejeżdżam przez Armii Krajowej to zalewam na LukOil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Właśnie. Tamten lukoil jakiś tańszy w porównaniu od pozostalych na mieście. Jak dobrze widziałem, to na Brucknera dzisjesza cena byłą 3.12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mój brat przesiada się z ON na PB więc będe miał bardzo dokładne wyliczenia gdzie na Śląsku (KZK GOP i te rejony) naprawdę opłaca się tankować :E Tzn. brat zawsze brał pod uwagę cenę za litr i ile na danym paliwie potrafił przejechać. Np. tankując w Chorzowie na ST1 za parę/parenaście gr taniej tak naprawdę tracił. Bo, np. Neste na Chorzowskiej (koło MM/Tesco) - trochę drożej a potrafił na tej samej ilości zalanego paliwa przejechać 20km więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screws Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Shell- Bielsko-Biała przy Warszawskiej Pb95 3.39. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Na orlenie w koncu mala obnizka cen Verva ON z 3,82 na 3,76 :) Na stacjach tylko Statoil, czy w Internarche zwykly ON za okolo 3,49 jest, pb95 cos kolo 3,45zł Jak tam panowie u was w miastach, ceny pospadaly ? Statoil w Wodzisławiu koło McDonalda - 3,20 za ON i chyba 3,32 za Pb95 Spadają ceny cały czas. Zobaczymy kiedy znów je ktoś sztucznie podbije. A wtedy ceny sprzed 9 miesięcy wrócą w 1 miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja czekam az ceny zaczna isc w gore... pierwszy wzrost ceny i lece z karnistami na stacje... 1.5 zl na litrze to nie 10 czy 20 groszy... na 50 litrach (czyli zbiornik paliwa w samochodzie) to wychodzi 75 zl oszczednosci... na 150 litrach mamy 225 zl w kieszeni wiecej... moim zdaniem warto ponosic kilka karnistrow z samochodu do garazu dla tych ponad 200 zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...