siwy05 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Warto tez pisać co się tankuje i do jakiego auta :) na paliwie, które 1.9tdi spali bez problemów, hdi czy tdci już może nie pojechać, w benzynach to jeszcze pół biedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 posiadam silnik dci dlatego tez boje sie od tak po prostu diesla tam zalac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Nie wiecie czasem jak na podstawie paragonu (wiem że jakoś inaczej się zwą) rozróżnić Orlen prywatny [franszyzna czy coś w ten deseń) a stację koncernu? Ponoć na tych "oryginalnych" lepsze paliwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dziś lałem 95 za 4,9x BURŻUJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 posiadam silnik dci dlatego tez boje sie od tak po prostu diesla tam zalac.. tez mam dci i leje tylko ultimate i verwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 tez mam dci i leje tylko ultimate i verwe :blink: :unsure: Diesel to diesel, co niby sie stalo od normalnego ON? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 BURŻUJ! Cena się utrzymuje... a w Lublinie 10gr taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 :blink: :unsure: Diesel to diesel, co niby sie stalo od normalnego ON? od normalnego dobrej jakosci nic, od normlanego zlej jakosci bardzo latwo zalatwic wtryski,a teraz jeszcze w zimie jezeli byly by mrozy zawsze moze zamarznac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Lanie "lepszego" paliwa na przełomie jesieni i zimy jest bardziej ryzykowne niż lanie zwykłego bo to pierwsze schodzi wolniej i proces zamiany na zimowe jest wolniejsze, a wiadomo co będzie jak przyjdzie mróz a w baku przejściowe paliwo - budyń murowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Ktoś z was coś o tym słyszał? TANKUJEMY ZA ZŁOTÓWKĘ! PROTEST! :: Kontakt 24 Edytowane 6 Lutego 2011 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Rozbój! BP koło Środy Wlkp. Pb95 - 5.07 ON - 5.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Wczoraj miałem nieszczęście tankować, 4.96zł za 95PB. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 5.07 - 95... kaplica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 PB95 4,95 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Minister obawia się czarnego scenariusza na rynku ropy - Finanse - WP.PL WTF :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Jak ktoś ma w szafie tajne plany na samochód na wodę albo dobre chęci to powoli jest pora żeby je wyciągnąć. Ja 70zł za 100km nie mam zamiaru dać. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Ja płacę 35/100 na gazie i nie jestem zadowolony :o PB95 4,95 :mur: Tyle to u mnie jest chyba od listopada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 W październiku litr lpg u mnie w mieście kosztował 2,15 a teraz 2,70. Benzyna też ostro poszła. Brak słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 no to co? golf td i olej z kauflanda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Ja 70zł za 100km nie mam zamiaru dać. :| To czym/jak Ty jeździsz, że Ci łoi średnio 14L ? :wink: Niedługo będzie prosta kalkulacja... 1zł = 1km , to i tak taniej niż taxi. :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 To czym/jak Ty jeździsz, że Ci łoi średnio 14L ? :wink: Niedługo będzie prosta kalkulacja... 1zł = 1km , to i tak taniej niż taxi. :lol: On raczej mial na mysli 70zl/100km w przypadku jakby PB95 byla po 9,40 jak w tym artykule podanym wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 On raczej mial na mysli 70zl/100km w przypadku jakby PB95 byla po 9,40 jak w tym artykule podanym wyzej :) Ajjj, nie ogarnąłem, mój błąd. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 jak bena by była po 9zł to by koszty życia tak wzrosły, że byśmy się posrali... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 jak bena by była po 9zł to by koszty życia tak wzrosły, że byśmy się posrali... 10 lat temu używano zapewne parafrazy: "jak bena by była po 5zł to by koszty życia tak wzrosły, że byśmy się posrali..." Jak miło jest czasami pomarzyć: ceny paliw 2001r., ceny paliw 2002r. (zwróćcie uwagę na 1 kwartał 2002!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 no jak by 10 lat temu benzyna skoczyła w ciągu kilku miesięcy z 3 zł do 5zł to by tak zapewne było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 W 2005 był "skok" z 3.50 na 4.50 w pól roku. W 2007 podobnie, ale tym razem już nie wróciły normalne ceny. Chociaż przełom 2008 i 2009 był interesujący. Dziwne, że go nie pamiętam - coś chyba nie tak jest z wykresem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 W 2005 był "skok" z 3.50 na 4.50 w pól roku. W 2007 podobnie, ale tym razem już nie wróciły normalne ceny. Chociaż przełom 2008 i 2009 był interesujący. Dziwne, że go nie pamiętam - coś chyba nie tak jest z wykresem. Benzyna w styczniu 2009 po 3,5 ? Coś mi się wydaje, że stała 3,9 - 4,2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Benzyna w styczniu 2009 po 3,5 ? Coś mi się wydaje, że stała 3,9 - 4,2 ... Pamiętam jakby to było wczoraj, jak lałem 95 za 3.33 w styczniu 2009r., akurat jak samochód kupiłem. A dzisiaj co? Zdjęcia sprzed godziny, Poznań, ul. Grunwaldzka @BP i 50m dalej @Neste Edytowane 8 Marca 2011 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 A propos Neste24, tankujecie tam? A jeśli tak, to czy macie te ichnie karty przedpłacone? Do końca marca z taką kartą jest 10gr/litr taniej, a po zakończeniu promocji 5gr/litr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) A propos Neste24, tankujecie tam? A jeśli tak, to czy macie te ichnie karty przedpłacone? Do końca marca z taką kartą jest 10gr/litr taniej, a po zakończeniu promocji 5gr/litr. oO 10gr/litr to dla nich promocja? Przeciez to ledwo 1zl na 10 litrow :| Jak tankuje swoje auto do pelna, to zaoszedzam tylko 4zl, wiec nawet nie litr paliwa :D Jak jest podwyzka paliwa o 10gr, to tak naprawde mnie to tito, bo praktycznie nie robi to roznicy, rozumiem, jakby to bylo np. z 4,20 a 3 dni pozniej juz 4,70, to jeszcze. Ale 10gr :D Edytowane 11 Marca 2011 przez reaktiv 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...