Niemiec Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 neste na warszawskiej 5,04 za 95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 auchan piaseczno 4.98 za 95 jakoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 1-2-3 Statoil, Szczecin, Chopina ON 4,81 :) cena taka sama jak auchan, stacja nowa, to i zbiorniki czyste (akurat wymienialem filtr paliwa i mialem w słoiku wlane troche, jakosc pewnie taka sama jak na wszystkich stacjach wiec po co placic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wczoraj PB95 Statoil ul. Zwycięstwa - 5,35PLN Auchan ul. Produkcyjna - 5,12PLN WTF ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Łukoil we wsi - 5,25 za Pb95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bieszczady PB 95 5,39zł :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzisiaj tankowałem gaz na bp za 2,40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wenezuela - 13gr :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Płock - 5.39PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tankuje na bp lpg, 50litrów i przejeżdżam 320km co daje 15,63/100 Ta sama ilość gazu tankuje na stacji(prywatna stacja) w mojej wiosce i przejeżdżam 370km co daje spalanie na poziomie 13,5/100km Skąd bierze się taka różnica w spalaniu? Zaznaczam, że w obu przypadkach starałem się utrzymać podobny styl jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak to jest,że jak baryłka ropy kosztowała 125 dolców a dolar był po trzy złote,to cena benzyny na orlenie była ok.5zł a nawet poniżej(przed wakacjami) a obecnie mamy spadki cen ropy od dłuższego czasu(baryłka 105 dolców)a dolar jest po 2,82zł to mamy najdroższe palio w w historii??? Długo jeszcze będziemy opłacać prezesików kolesi ryżawego zasiadających bezkarnie w zarządzie orlenu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Cena benzyny obecnie nie jest w dużej części oparta już na kursie dolara i cenie baryłki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tankuje na bp lpg, 50litrów i przejeżdżam 320km co daje 15,63/100 Ta sama ilość gazu tankuje na stacji(prywatna stacja) w mojej wiosce i przejeżdżam 370km co daje spalanie na poziomie 13,5/100km Skąd bierze się taka różnica w spalaniu? Zaznaczam, że w obu przypadkach starałem się utrzymać podobny styl jazdy. Bo gaz można oszukiwać tak samo jak paliwo. Po prostu w LPG na jednej stacji dodają więcej tańszego i gorszego butanu a mniej propanu niż na drugiej i stąd różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak to jest,że jak baryłka ropy kosztowała 125 dolców a dolar był po trzy złote,Cena paliwa ma mało wspólnego z kursem dolara czy ceną baryłki ropy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Cena paliwa ma mało wspólnego z kursem dolara czy ceną baryłki ropy. Ale tylko w przypadku gdy te tanieją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak teraz ropa skoczy i dolar, to paliwko podskoczy do 6zł.."no bo przecież drożeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak teraz ropa skoczy i dolar, to paliwko podskoczy do 6zł.."no bo przecież drożeje A jak dolar ma skoczyc, skoro stany cienko przeda i nikt nie chce ich waluty, raczej dolary pojda w dol... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Już wkrótce benzyna za 6 złotych?, benzyna, ceny, paliwa, :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 dzień po wypowiedzi pani prezes, ta sama pani mówiła, że litr benzyny powinien kosztować 3zł50gr, bo takie są polskie realia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ON na stacji przy CH Auchan w Sosnowcu - 4,90 zł. Jak to dobrze w dzisiejszych czasach jeździć ekonomicznym samochodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wczoraj, 24-08-2011, Białystok, Statoil ul. Zwycięstwa PB95 : 5.02PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 dzisiaj Gdańsk Przymorze Bliska pb95 4,97zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Łukoil we wsi: gnojówka 4,97 Pb95 4,97 Pb98 5,14 Fok jea: Telewizor obwieścił, że stacje benzynowe obniżyły ceny, bo jak było w okolicach 5,50, to obroty znacznie im spadły. Odkrywczość tego wniosku mogę skomentować jedynie w sposób, który zawstydzi najbardziej plugawego zapijaczonego szewca. Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To teraz blachary się wyrywa na pełny bak? ;) Ja swojego notorycznie co miesiąc zalewam po 80-100zł od zapalenia się rezerwy, ale służbowy to wiadomo pod korek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Hej bejbe, mam pełny zbiornik i nie jeżdżem na elpidżi. Chono, brykniemy na wioski :lol: U mnie bena pb95 po 4.99, mazut- nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 U mnie nawet na Statoilu ON po 4,86zł Tylko dlatego, że na przeciwko jest po taniości Lokoil po 4,84zł. ul. Wodzisławska w Rybniku. Muszą w końcu zejść z cenami po wakacjach bo się ludzie przerzucają na autobusy. Znam osoby, które to uczyniły, a znaczna część ograniczyła używanie samochodu na wypady po zakupy do sąsiedniego miasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 tesco gaz ze znizka 2.20 :] ale zeby nie bylo tak fajnie to jutro jade zatankowac do pelna V-power racing zobaczymy jak to udezy po kieszeni ;-) ps apropo cen ;-) http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) U mnie roznie, najtaniej Lukoil - 4,97zl za 95. Ostatnio w sobote jechalem do Wisly, co mnie rozbawilo, to to, ze na stacjach "wypizdowo dolne" aka Racing czy jak sie tam zwaly, 95 byla po 5,23zl :D Chyba kogos popiescilo, juz nawet Orlen u mnie ma taniej. Ps. czytajac te pare komentow w gore to ze mnie chyba jakis burzuj jest, bo czy cena w ta czy tamta, to tankuje 90L na miecha (spowodowane mega super osiagami, moca i w ogole zajebistoscia mego dupo woza, ktory spala ponad 10L na 100 -.- a do 100km/h rozpedza sie 20s ;d) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Burżuj nie burżuj. Nie rozumiem po co tankować 5x po 50zł zamiast raz do pełna i nie tracić czasu. Również zapełniam bak zawsze do oporu bo szkoda mi czasu na lanie 5x w miesiącu. Druga zaleta, łatwiej mi ogarnąć w ten sposób wydatki na samochód. Edytowane 1 Września 2011 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 No ale w wyścigach spod świateł pełny bak może nie lada obciążyć dupolota:D Hehehe Nie wiem czy to normalne, czy może kwestia autosugestii ale jak dojeżdżam na rezerwie (4l) i tankuje nagle do pełna (full 60l) to czuć różnicę w osiągach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...