Kacimiierz Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja na neste przestałem tankować odkąd mam klekota bo zazwyczaj 'pistolety' są całe uwalone ropą i tłuste a na stacji jak wiadomo nie ma rękawiczek foliowych. Zresztą na mojej wiosce ostatnio widzę, że różnica między np statoil gdzie najczęściej tankuję a neste to raptem 5gr maks. Biorąc pod uwagę brak rękawiczek i fakt, że na neste mam nie po drodze to nie opłaca mi się tam jeździć. Poprzednim autem jak tankowałem benzynę i różnica w cenie była zdecydowanie większa to owszem, trochę się opłacało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Walnąlem się- 5.39 jest na neste za 95. 5.44 wczoraj zapłaciłem za 98 dynamic na lotosie, z -15gr/l za zakupy w ichnym sklepiku. Z drugiej strony- przelicz kwestie odległości od stacji, bo różnica tych paru groszy moze być iluzoryczna i przepalona w drodze. Tak to polecam 98 z Orlenu na kortowie, 98 na lotosie w kierunku Ostródy. I "standardowe" 98 z lotosu na pstrowskiego(?). Jezeli chcesz jechać po bandzie- zrób zakupy w lidlu za 30zl+ i dostajesz do bodajże 30.11 zniżkę jednorazową na v-cuda (do 30gr za 100tkę nitro+)- co nie zmienia faktu że są porażająco drodzy. Tak, zdaję sobie sprawy z tej ułudy oszczędności kiedy ktoś jedzie na drugi koniec miasta bo jest taniej o 3grosze. Właśnie dlatego z kortowskiego orlenu na pewno nie skorzystam, bo to co wystoję w korkach... Spróbuje w Ostródzie w takim razie, ostatnio z tego co pamiętam było o te parę groszy taniej niż w Olsztynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Jezeli jedziesz przez Ostródę albo masz tam cos do załatwienia- to dlaczego nie. Mi chodziło o lotos na bodajże sielskiej. Edytowane 28 Listopada 2013 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...