DMS Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 wczoraj auchan w rzeszowie: 95 4.14 to tak w ramach wojny z ceną ;) dla porównania Bliska ~4,60zł ( o ile dobrze pamiętam ) Ciekawe jakiej jakości te paliwo za 4 z groszami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Orlen Józefów/Nadwiślańska Verva ON - 4,72 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 legnica orlen na osiedlu pb95-4,39zl az czlowiekowi lepiej od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To u nas na zachodzie Małopolski standard - około ~4,60 - zależy od stacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ciekawe jakiej jakości te paliwo za 4 z groszami. Dobrej. Zalałem w zeszłym tygodniu z ciekawości praktycznie pusty zbiornik i jakoś mi się nic z autem nie działo. Zresztą, gdyby było złej, to już by ludzie narzekali, a jeszcze nie słyszałem. Tymczasem ile razy ostatnio jestem w Krasnem, tyle razy mi się przypominają komunistyczne czasy, jak się pod stacją w kolejkach czekało parę godzin z kanistrami aż cysterna przyjedzie i zleje benzynę/ON. Na trasie Rzeszów- Dębica ceny 95 wszędzie podobne: koło Sędziszowa Młp i Ropczyc ~4.50 (wczoraj zalałem za 4.45 na stacji Orlenu k. Sędziszowa). W samej D-cy róznie, ale w okolicach 4.40-4.60. Zresztą, zaraz jadę do D-cy to posprawdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Bielsko-Biala Auchan pb95 - 4.16 pb98 - 4.38 On - 4.38 Shell pb95 - 4.59 pb98 - 4.76 Ciekawe czy cena paliwa na auchan moze wynikac z tego ze tam caly dzien do 10 dystrybutorow jest kolejka po 3-4 samochody. ( lokalizacja, ekspres bielsko-cieszyn ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 raczje cena wynika z jakości paliwa.... btw. chyba nie można mieć obrazków w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Standardowa odpowiedź: kiepska jakość paliwa. A prawda jest taka, że taka stacja nie jest nastawiona na zarobek, ma być tylko dodatkiem do supermarketu. Marża nie jest wysoka, bo m.in. nie ma myjni, która jest dużym kosztem w prowadzeniu stacji, nie ma również sklepu, toalety itp. Gorzów Wlkp.: Wszystkie stacje to samo (zmowa cenowa): PB95 - 4,54zł. ON - 4,54zł. LPG - 2,34zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ciekawe czy cena paliwa na auchan moze wynikac z tego ze tam caly dzien do 10 dystrybutorow jest kolejka po 3-4 samochody. ( lokalizacja, ekspres bielsko-cieszyn ) Ja tam tylko leję do służbowego doblo pb95 do pełna 60l, podjeżdżam pod okienko do kasy, płacę, biorę fakturkę i odjeżdżam prywatnie nigdy tam nie podjeżdżam i nie podjadę, przy zakupach w oszołomie czy przejazdem ekspresem Już nie raz widziałem desperatów w nowych dieslach hehe najbliżej mi do Bp na cieszyńskiej, tyle że jak tankowałem w zeszłym tygodniu to ceny nie drgnęły w dół ani o grosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ja tam tylko leję do służbowego doblo pb95 do pełna 60l, podjeżdżam pod okienko do kasy, płacę, biorę fakturkę i odjeżdżam prywatnie nigdy tam nie podjeżdżam i nie podjadę, przy zakupach w oszołomie czy przejazdem ekspresem Już nie raz widziałem desperatów w nowych dieslach hehe najbliżej mi do Bp na cieszyńskiej, tyle że jak tankowałem w zeszłym tygodniu to ceny nie drgnęły w dół ani o grosz Znam desperatów, którzy na paliwie smażyli godzinę wcześniej obiad. Tymczasem sytuacja z pola bitwy w Krasnem, z wczorajszego popołudnia: Diesel- 4.04, 95volt- 4.23 98volt nie pamiętam, ale też tania w porównaniu do pozostałych stacji. Korek praktycznie od samego ronda Pobitno, na obu pasach aż do wjazdu/wyjazdu z Auchan. Pan kierujący samochody do zwalniających się dystrybutorów powiedział że taki ruch mają przez cały dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Korek praktycznie od samego ronda Pobitno, na obu pasach aż do wjazdu/wyjazdu z Auchan. Pan kierujący samochody do zwalniających się dystrybutorów powiedział że taki ruch mają przez cały dzień.to samo jest przy auchan na modlinskiej i przy kerfie na glebockiej w warszawie... w weekendy tam sa takie kolejki ze ktore polowe drog parkingow blokuja :lol: A jak jeszcze auchan mial promocje przez miesiac jak stacje postawili i paliwo bylo po 4.01zl... :lol: Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Shell przy Konopnickiej w KRK - ON zwykły po 4,30zł, a V-Power po 4,50zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Jezdzac troche ostatnio zauwazylem, ze w Radomiu jest smiesznie tanie paliwo - 4.15 za ON, 4.19 za Pb95 (ceny z Lukoil i Neste). W Wawie i w Kielcach juz ok. 4.30/l A w Gliwicach na Neste tankowalismy ON po 4.09 za litr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 W Radomiu na obecnym Lukoil (niegdyś Jet) jest najtańsze paliwo na E7 ;) Ostatnio nie sprawdzałem, natomiast to z Jeta było na standardowym poziomie jakości za pozytywnie niestandardową cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Suprema Diesel 4.37 Statoil Pabianice, ul. Laska/Wspolna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Shell V-Power 95 - 4.65zl Shell Bielsko-biała , ul. Hałcnowska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Suprema Diesel 4.37 Statoil Pabianice, ul. Laska/Wspolna To samo ale u mnie w mieście 4,12PLN wczoraj czyli też 21-go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 tanio, mam nadzieje ze u mnie tez tak spadnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 ORLEN w Białogardzie przy Kauflandzie, o ile dobrze pamietam to ON cos okolo 4,33, ON Verva okolo 4,46 +/- pare gr :), jeszcze pare dni temu oba bylo o 10-15gr drozsze. W karlinie ON na stacji jakiejs tam 4,29 chyba ps starosc nei radosc, slaba pamiec juz mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 We Wrocku na Armii Krajowej Lukoil Pb95 - 4.22 zł, ON - 4.17 na Bliska (to coś z Orlenu) na Pomorskiej Pb95 - 4.24 zł. U mnie w okolicy stacja mieszcząca się w Top Ten najdroższych w mieście Pb95 - 4.34 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 LukOil ON 4.13 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Roznica miedzy wami a bialogardzem jest spora, jak zawsze w sumie :), 10-20gr to norma widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Poznań Neste Centrum handlowe m1 pb 95 4,14zl on 4,10zl :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Jak bym miał 95 po 4.14 :rolleyes: U mnie pod Olkuszem 4.36 bodajże. Nie wiem jak 98 bo przestałem tankować jak była za droga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Jet - ul. rybnicka (między rybnikiem a wodzisławiem) - wczoraj 3,99 ON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 na jet'cie zawsze fajne ceny byly :P szkoda, ze nie mam juz zadnego w okolicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Wawa, Neste @ Jagiellonska w sobote lałem to pb 95 - 4,14 pln (tyle samo co ON), dzis z kolei rano jadac do pracy cena juz 10gr wyzsza ; o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Wrocław, Armii Krajowej, LukOil Pb95 - 4.22 zł, ON - 4.12 zł, czyli od soboty Pb stała cena ON 5 groszy w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 LukOil ON - 3,91 - Zabrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) hmm, ja jutro z rana smigam zatankowac, ciekawe jakie ceny na lukoilu :) edit: 4.22, lukoil on :P Edytowane 16 Października 2008 przez Maciaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...