Pageup Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Poznań Neste ul. Szwajcarska obok CH M1 pb95 4,09zl (promocja -5gr przy platnosciach karta czyli tankowałem za 4,04zl) :) Edytowane 16 Października 2008 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ja dziś zatankowałem na orlenie za 4,23 w Warszawie. Dają dużo punktów i na paliwku dobrze sie jeździ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Poznań Neste ul. Szwajcarska obok CH M1 pb95 4,09zl (promocja -5gr przy platnosciach karta czyli tankowałem za 4,04zl) :) A no no to jest git promocja :) ale chyba tylko z tego co widzialem do 30 pazdziernika/listopada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Tczew InterMarche ON 4.12 nie tak zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Pabianice, LukOil On 4.21 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 auchan modlinska warszawa ON 3.99 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 A no no to jest git promocja :) ale chyba tylko z tego co widzialem do 30 pazdziernika/listopada ??Do ktoregos listopada...choc nie pamitam do ktorego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 wlasnie do 30 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Ostatnio się obraziłem na Orlen na AK w Krk... Może to przypadek (bo nie pierwszy raz na tej konkretnej stacji tankowałem), ale po ostatnim tankowaniu u nich ON silnik dostał większych wibracji i głośniej chodził. Natomiast fajne jest całkiem paliwko na Arge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 30 km od Radomia Orlen Białobrzegi Pb 95: 4,09 :) ON 3,99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 @QRVICH: mialem to samo odczucie, dlatego pojechalem zalac na lukoilu, bo slysalem ze dobra rope maja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 19.10.2008 Jet na Rybnickiej PB95 4,05zł, ON 3,95zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Koszalin - bylo 4,90 nawet za litr pb 95, teraz roznie , w granicach 4,50-70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Koszalin - bylo 4,90 nawet za litr pb 95, teraz roznie , w granicach 4,50-70 No ceny w koszalinie powalaja, jak w innych czesciach polski sa lekko ponad 4 zł, w białogardzie nawet ceny oscyluja w granicach 4.30-4.50 zł, a za ON 4.11 najtaniej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 orlen, 4,12 albo taniej nawet, wawa puławska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Wczoraj na Lukoilu zalalem to 3.95 za 95, a ON 3.85 i 98 - 4.10 :) ale kolezka mi cos tam mowil, ze wlasnie na Lukoil jest jakos tak, ze w weekend taniej z cen spuszczaja (od piatku ~18 do 24 w niedziele) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 olsztyn neste PB95 - 4,18 ON - 4,11, ale tam w ciagu godziny ceny potrafia niezle sie bujac :) benzyna spoko, bo i astra na tym jezdzi jak i ja na niej latam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 tczew intermarche ON 4.03 nie tak zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 BP B-B ON zwykły 4,09zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 heh zauwazyliscie ze ceny spadly do dokladnie takich jakie byly rok temu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 3.96 zł za PB 95, Sosnowiec, Kutułek, stacja Petoil (coś takiego) ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 @QRVICH: mialem to samo odczucie, dlatego pojechalem zalac na lukoilu, bo slysalem ze dobra rope maja :Dwlasnie tam przed wczoraj tankowalem PB98 za 4,09 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 tczew intermarche ON 4.03 nie tak zle :)Ja tam nie ryzykuję - wolę dołożyć 9gr/litr i zatankować na BP. btw. Po raz pierwszy ceny w Tczewie są niższe niż w Gdańsku :) Przed remontem krajowej jedynki zazwyczaj tankowałem w Pszczółkach na Orlenie - tam było najtaniej. Niestety obecnie przejazd jedynką doprowadza mnie do szewskiej pasji, pozostaje więc Tczew. Jeszcze niedawno w Gdańsku na Świętokrzyskiej były dobre ceny ale ostatnimi czasy chyba się zmówili (trzy stacje bardzo blisko siebie) i trzymają wysokie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 @rosolini: takze mam takie zdanie... raz juz w accordzie mialem wyciagany jakis syf z baku, bo takie paliwo bylo na jakiejs noname stacji :) Od tej pory Orlen/Statoil a najczescie Lukoil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Mnie już sama nazwa stacji przeraża (Lukoil) - brr, co Ci ruscy tam leją to buk raczy wiedzieć. Odkąd mam diesla z CR to leję tylko na Statoil - akurat u mnie w mieście wychodzi jeżeli nie najtaniej to przynajmniej nie zawyżają cen jak Orlen. Do tego zbieram pkt w programie Premium Club. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 shell, bp i orlen mają te same ceny, teraz w wawie chyba 4.09 za 95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Wczoraj czyli niedziela ORLEN w piasecznie był PB95 za 3,95 zł !!! SZOK :) Dziś na nestle puławska widziałem PB95 za 3,97 zł :) Edytowane 27 Października 2008 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 U mnie ( Tychy ) na Lukoil PB95 3,99zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 @rosolini: takze mam takie zdanie... raz juz w accordzie mialem wyciagany jakis syf z baku, bo takie paliwo bylo na jakiejs noname stacji :) Od tej pory Orlen/Statoil a najczescie Lukoil :PTeż się naciąłem kiedyś na benzynie właśnie z Intermarche - silnik zamulił kompletnie. Przeszło mu dopiero po zatankowaniu na Shellu. Mnie już sama nazwa stacji przeraża (Lukoil) - brr, co Ci ruscy tam leją to buk raczy wiedzieć. Odkąd mam diesla z CR to leję tylko na Statoil - akurat u mnie w mieście wychodzi jeżeli nie najtaniej to przynajmniej nie zawyżają cen jak Orlen. Do tego zbieram pkt w programie Premium Club. Stacje JET są chyba obsługiwane przez Lukoil a tam tankowałem ropę wiele razy i nigdy nie było problemu a ceny mają bardzo konkurencyjne. Na samym Lukoilu też parę razy się zdarzyło i też bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Jet = Lukoil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...